Sivut

perjantai 30. joulukuuta 2011

Denim-koruja

Ostin alennusmyynnistä farkut (halleluja se on tehty, vihaan farkkujen ostamista). Enkä mitkä tahansa farkut...


...vaan ensimmäiset kunnolliset farkkuni joiden oletan kestävän. No, se ei nyt ollut postauksen pääasia. Kuten aina, jouduin lyhentämään farkkuja.


Löysin uuden kivan blogin. Madam B.C.:stä innostuen päätin käyttää lyhennyksestä jääneet palat jotenkin hyödyksi. Päädyin tekemään denim-rusetin ja siitä kaulakorun.


Kirjoittaisin mielelläni, että koru syntyi tuosta noin vain, mutta minä ja ompelukoneeni emme aina - itse asiassa lähes koskaan - tule toimeen. Lyhennän kyllä farkkuja ja ompelen verhoja, mutta mikään vähänkään vaativampi ei onnistu ilman kiroilua.


Kaulakoru tarvitsi tietysti korvikset kaverikseen. (Ne ompelin suosiolla käsin.) Jätin tarkoituksella farkkujen sauman kaulakorun etupuolelle. Korvikset jäivät vähän rosoisen näköisiksi, mikä ei minua haittaa. Kaulakoru on kiinnitetty ketjuun papukaijalukoilla, joten ketjua voi käyttää muuhunkin ja se on helppo laittaa kaulaan.


Projektiin meni yllättävän paljon aikaa (#%&# ompelukone), mutta lopputulos on mielestäni aika kiva! Ja aina on hauskaa, kun voi käyttää hyödyksi jotain, mikä muuten menisi roskikseen.

2 kommenttia:

  1. Kiitos linkityksestä :) mukava, että inspiroiduit kierrättämään farkkupalat! Varsinkin korvakoruista tuli todella söpöt - ja hyvä vain, että ovat vähän rosoiset ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja inspiraatiosta! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...