Sivut

torstai 15. joulukuuta 2011

Kierrätyskorvikset


Tällaiset kierrätyskorvikset tekaisin kaverilleni, joka opiskelee kestävää kehitystä ja joka tykkää isoista, vähän oudoista korviksista. Nämä ovat melko erikoiset, mutta niin pitääkin! Olisin voinut myös ostaa uudet hienot puuvärit ja valita sävyt jne, mutta näin korvikset ovat ihan oikeasti kierrätystavaraa - noita puuvärejä en tarvinnut enää mihinkään. Odotan jännityksellä, mitä lahjan saaja näistä tykkää...


5 kommenttia:

 1. Ne on kivat, minä ainakin tykkään!

  VastaaPoista
 2. Hei Tuuli! Miten sait tuon korulenkin ujutettua kynän sisään? :) Tuota samaa pohdin omaa kynäkorua tehdessäni, mutta en hoksannut oikeaa tekniikkaa, jolla se pysyisi kynässä eikä murtaisi puuta ympäriltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin aika vaikeaa! Naputtelin tosi varovasti korupiikin kynän sisälle. Murtumavaaraa huomasin minäkin, riippuu ehkä kynästä että miten helposti se halkeaa? Kannattaa myös lisätä korupiikin ja kynän väliin liimaa, niin korupiikit pysyvät kiinni! Toivottavasti tästä oli apua :)

   Poista
  2. Ensi kerralla kokeilen kyllä tuota, jos ei onnistu niin voihan sitä kikkailla riipukseen käytetyllä keinolla sitten :) Kiitti!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...