Sivut

tiistai 7. helmikuuta 2012

Kirpparisaalis

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, kävin sunnuntaina kirpparilla. Saalis oli mielestäni aivan mahtava! Nyt seuraa siis esittely löydöistäni.


Onlyn aivan käyttämätön trikoomekko, 3e. Taskuista plussaa! Alla violetti poolopaita, sekin aivan uuden tuntuinen, 1e.
Samaiseen poolopaitaan voi yhdistää myös toisen mekon, jonka ostin 2,5 eurolla. Kivat isot napit ja takana ristiinmenevät olkaimet!


Suloinen, sininen kukkapaita 2e. Se tosin joutuu odottamaan vähän lämpimämpiä säitä...


Mukavan pitkä raidallinen perusneule 1,5e.


Vaatteista viimeisenä lempparilöytöni: pilkullinen mekko 2,5e! Tätä voi varmasti käyttää sekä kesällä että talvella, kun laittaa tarvittaessa mustan pitkähihaisen paidan alle. Olin pitkään etsinyt jotain pilkullista, joten olen tosi iloinen tästä mekosta.


Pokkari: Michael Cunninghamin Tunnit, 0,5e. Olen halunnut lukea tämän, koska olen kuullut siitä lähes pelkkää hyvää. Olen nähnyt elokuvankin joskus vuosia sitten, mutta minulla ei ole juonesta mitään muistikuvaa.


Peltinen Rio de Janeiro -"rekisterikilpi", 2e - tämä on ehkä ollut joku matkamuisto kun tuossa on tuo vuosiluku 2010. Halusin tämän meidän keittiön seinälle ihan sen takia, että nuo värit on niin ihanat ja yksi unelmistani on päästä joskus käymään Brasiliassa!


Viimeisenä käyttämätön, violetti kynsilakka 0,2e. Ei ollut hinnalla pilattu, ja kokeilin sitä heti - yllättävän hyvä H&M:n lakaksi. Väri on mielestäni tosi herkullinen :)

Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Itsestään on kyllä hankala ottaa kuvia, minusta ei olisi muotibloggariksi (no ei minusta kyllä olisi siihen lukuisista muistakin syistä mutta anyway). En ole ihan varma, mitä te olette mieltä tällaisista kirpparilöytöpostauksista - itse tykkään lukea blogeista, mitä muut ovat kirppareilta löytäneet, koska kirpparilöydöt ovat jollain tavalla henkilökohtaisia ja ne kertovat mielestäni aika paljon löytäjän persoonallisuudesta. Olisi siis kiva kuulla kommentteja, jätänkö löydöt vastaisuudessa omaan tietooni vai haluaisitteko nähdä niitä lisää? Joka tapauksessa en kovin usein kirpparille ehdi, ja todella harvoin osuu näin paljon hyviä löytöjä samaan kertaan. Mutta kirpparilla käyminen on tosi kivaa, varsinkin kun löytää kivoja juttuja halvalla :)

4 kommenttia:

  1. Musta tuntuu että mulla on ollu tommonen Onlyn mekko mustana (?). Myin kirpparilla :D Mutta se onkin harmaana paljon kivempi. Huippulöydöt! Etenkin toi rekisterikilpihässäkkä on hauska ja sopii teiän keittöön :)

    <3 sisko

    VastaaPoista
  2. Hahaa no en yllättyis jos sulla on ollut tollanen :D Kiitos kehuista <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...