Sivut

torstai 9. helmikuuta 2012

Päivän väri - suoraan Sveitsistä

Tämä on sarjassa ihan turhat täytepostaukset, mutta halusin fiilistellä minulle Sveitsistä tuotua tuliaista, Siggin alumiinista juomapulloa:


(Kuva täältä - en saanut omiin kuviini tuota väriä kovin realistisena, kamerani ei nähtävästi tunne kunnon violettia...)

Juomapullon pitäisi olla sekä ekologinen että kestävä ja kesällä ainakin tulee varmasti kulkemaan koko ajan mukanani. Tiedättekö mitään alumiinipullon puhtaanapidosta? Mukana ei jostain syystä tullut mitään pesuohjeita eli Fairy kelvannee?

Huomaa kynsilakan mätsäävyys ;)

Aiemmin olen saanut Sveitsistä tuliaiseksi söpön pikku linkkarin, joka kulkee avaimenperässäni:


Mikähän mahtaisi olla yksi lempiväreistäni ja ehdottomasti tämän päivän väri??

Mukavaa torstai-iltaa sinne ruutujen toiselle puolen!


PS. Olen nyt testikäyttänyt oman parini muffinssinappikorviksista, ja nyt pysyy. Itse asiassa ne olivat nuo minun kappaleeni aiemminkin jotka temppuilivat. Uskalsin siis tämän Tieteellisen Testin jälkeen laittaa muutkin muffarikorvikset takaisin Myytävänä-sivulle - kurkkaa sinne, jos sinäkin haluat omasi!

EDIT: Huomasin vasta julkaisun jälkeen, että tämä on 50. postaukseni, jee! Viimeistään 100. postauksen (tai jonkun muun merkkipaalun) kohdalla ajattelin järjestää blogiarvonnan - ihan vain siitä syystä että itse aina osallistun muiden blogiarvontoihin, enkä ikinä voita mitään. Aion siis kääntää karman puolelleni. Mutta mikä olisi hyvä voitto arvontaan...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...