Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Siskolle koruja

Tein taas siskolle muutaman korun pyynnöstä.


Ensimmäisenä yksinkertainen rannekoru, joka tosin hieman epäonnistui, sillä siitä tuli vähän liian pieni siskon ranteeseen. No, asia on helposti korjattavissa - lisään vain muutaman renkaan lisää ketjuun.


Sisko oli toivonut pelkkää yksinkertaista metalliketjukorua, mutta valitsin lukoksi ison salpalukon, joka tuo näyttävyyttä muuten hyvin pelkistettyyn koruun. Kuulemma kelpasi :)


Toisena sormus, jollaista sisko oli jo aiemmin toivonut. Nyt vasta löysin Sinellistä tuollaisia sormuspohjia, joissa on vain yksi rengas, johon helmet kiinnitetään ja näin ollen helmet saavat heilua vapaina. Valitsin harmaita, valkoisia ja kirkkaita lasihelmiä - tulos on siis melko kylmä (vähän vastapainoa edelliseen siskolle tehtyyn hempeään sormukseen). Molemmat siskolle tekemäni korut ovat jotenkin hyvin talvisia, itse tykkään käyttää (yleensä) paljon värikkäämpiä koruja.


Sormus oli passeli ja pääsi heti käyttöön, kuten ylläolevasta kuvasta näkyy. Eikö muuten ole herkullisen värinen kynsilakka siskolla?! Ja jälleen kuvassa appelsiini! Lupaan, että ensi postauksessa ette näe vilaustakaan appelsiineista! :D

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...