Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Sunnuntain kuumat juomat

Tänään on ollut jännittävä päivä kuumien juomien osalta - hankin viikonlopun aikana peräti kahta uutta kuumaa juotavaa, ja tänään sitten kokeilin niitä.


Aamupäivällä maistelin MokkaMestarien maustekahvia, makuna Choco Chili. Laitoin sitä aika vähän tavallisen kahvin joukkoon, koska kokemukseni mukaan maustekahveista tulee tosi paljon makua.


Chiliä en valitettavasti maistanut kahvin joukossa, ensi kerralla täytyy laittaa vähemmän tavallista kahvia ja enemmän tätä. Tosin muuten maku oli oikein miellyttävän pehmeä eikä liian suklainen.


Iltapalalla oli vuorossa Clipperin Reilun kaupan luomukaakao. Miksei meitä ole esitelty toisillemme aikaisemmin?! Maku on suoraan sanottuna taivaallinen ja ajaa pois pahemmankin suklaanhimon ilman sokeriähkyä.


Clipperin kaakaota tulee varmasti juotua näin talvisaikaan useamminkin - jos ette ole kokeilleet niin suosittelen (opiskelijaa kirpaisevan korkeasta hinnasta huolimatta)!

Kaakaontäyteistä tulevaa viikkoa!

ps. Jos teillä lukijoilla on vastaavia talvisia juomasuosituksia, kuulisin niitä mielelläni kommenttilaatikossa :)

6 kommenttia:

 1. Toi Clipperi on niin ihanaaa, semmosta speciaalikaakaota, kun se hinta kirpaisee opiskelijabudjetissa. :DD Sulla on ihana blogi, joten alan varmasti lukemaan sitä!

  VastaaPoista
 2. Mun on pakko saada tota Clipperin kaakaota!:) Myydäänkö sitä muuten ihan tavallisissa ruokakaupoissa? Ei nimittäin ole osunut silmään...

  VastaaPoista
 3. Maija: Oikeassa olet, tulee heti spesiaaliolo kun tätä mukillisen itselleen valmistaa (mutta AUTS mikä hinta) <3 Kiitos kivasta kommentistasi, tervetuloa mukaan! :)

  Susi: Luulisin ettei ihan pienestä kaupasta löydy, itselle osui silmään Citymarketissa, siellä oli sellainen erillinen Reilun kaupan "teemahylly". Clipperin tuotteita löytyy myös Ruohonjuuresta! Varmaan riippuu aika paljon kaupan "painotuksista". Toivottavasti löydät oman purkkisi tätä ruskeaa kultaa! :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta! Pitääkin muistaa katsella kun pääsen vähän isompaan kauppaan ostoksille :) Toivon sitä samaa :D

  VastaaPoista
 5. Tuo kaakao!! Minä sanoin tällä viikolla just poikaystävälle, että saa luvan ostaa sitä joskus minulle lahjaksi, hän epäillen kysyi että onko se hyvää.. Mutta nyt sain varmuuden tähän! Haluan siis tuota vielä joskus! ♥

  VastaaPoista
 6. No jos jokin on varmaa niin se, että Clipperin kaakao on hyvää :D Eli patistele vain poikaystäväsi kaupoille, Maistu!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...