Sivut

lauantai 4. helmikuuta 2012

Talvisia koruja

Kyhäilin muutaman peruskorun tässä illansuussa, koska pääsen helmien kanssa touhuamaan ensi viikolla ihan työn merkeissä.


Ensimmäinen on kaulakoru, tällä kertaa ihan vaijeriin pujotettuja lasihelmiä ja kultakiveä. Kyseessä on itseasiassa koru, jonka jo kerran tein, mutta se hajosi jostain mysteerisestä syystä ja näin ollen joutui ties miten moneksi kuukaudeksi palasina korjausta odottamaan. Nyt pakkasten myötä otin vihdoin itseäni niskasta kiinni, sillä jotain hyvin talvista tuossa helmikombossa on.


Tein myös simppelin rannekorun ketjusta ja riipuksista.


Mukaan pääsi kultakivihelmi, kaksi värjättyä kiveä joiden materiaalia/nimeä en muista, sulka, sydän ja sudenkorento.


Koru on hyvin simppeli, ja sopinee monen asun kanssa sinisävytteisistä kivistä huolimatta. Haluaisin käyttää enemmänkin kivihelmiä korujen teossa, mutta jostain syystä en niistä saa päähäni niin selvästi ideoita kuin esimerkiksi lasihelmistä ja makeanvedenhelmistä.


Hyvälaatuisia metalliriipuksia ja muita metallisia korunosia on muuten aika hankala löytää. Siksi olen ostanut aina Ranskassa käydessäni kaikenlaisia erikoisempia metalliosia. Myös sudenkorento ja sulka ovat joltain reissulta. Sudenkorento muistuttaa kesästä: kyllä se sieltä vielä joskus tulee! :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...