Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Tiistai-illan murkinat

Joskus on ihanaa herkutella hyvällä ruualla ja lasillisella viiniä ihan keskellä viikkoakin. Myös Taika-astioiden käyttäminen tuo spesiaalifiiliksen ateriointiin.Tänään meillä syötiin uunilohta à la Stockmann (mausteet kalatiskiltä), Lapin puikulaperunamuusia, parsakaalia voin kera sekä ruis-vehnä -Tuulos-Rievää. Jälkiruuaksi oli ananas-appelsiinirahkaa (josta tarkoitukseni oli tehdä resepti tänne, mutta jostain syystä rahkassa oli kumma sivumaku joten se ei läpäissyt standardivaatimuksiani). Ei siis hassumpaa tiistai-illan ateriaksi!

Mitä teillä tänään syötiin? :)

4 kommenttia:

 1. Nam, näyttääpä herkulliselta! Ja olen samaa mieltä siitä että joskus on mukava herkutella vähän spesiaalimmalla ruualla ja lasillisella viiniä keskellä viikkoa. Meilläkin oli tänään keittoa johon tuli pieni loraus samppanjaa, se sai arjen tuntumaan juhlalta. :)

  PS. Ihana blogi sinulla muutekin. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon kommentistasi Ginger :) Samppanja tuo kyllä juhlaa arkeen tilanteessa kuin tilanteessa, kuulostaa mielenkiintoiselta keitolta!

  VastaaPoista
 3. Pukki toi mulle jouluna Taika-astioita aika ison kasan ja rakastan niitä!
  Olen antanut sinulle haasteen, kurkkaappas blogistani :)

  VastaaPoista
 4. Taika-astiat on munkin lemppareita :) Minkä värisenä sulla niitä on? Kiitos tunnustuksesta/haasteesta, laitan sen heti eteenpäin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...