Sivut

torstai 23. helmikuuta 2012

Tunnustus&haaste -kombo

Sain Sudelta tunnustuksen (kiitos paljon!), johon sisältyi myös haaste. Ajatuksena on antaa tunnustus eteenpäin 4-5 blogille, joilla on alle 200 lukijaa. Tunnustus lienee sivuteille karannut Liebster Blog -palkinto, jota monissa blogeissa on näkynyt.


Tuo Liebster Blog -palkinto on annettu jo tosi monelle blogille, jota seuraan - tässä joitain omia suosikkiblogejani, joilla on alle 200 lukijaa (ei paremmuusjärjestyksessä). Pahoittelut jos tunnustus tulee jo uudemman kerran.

Paikka maailmassa
Aivan ihana blogi, jossa kauniita kuvia, sisustamista ja herkullisia reseptejä. Mikä parasta, päivittyy hyvin usein! ;)

Shh, it's a secret!
Jälleen kerran ihana blogi, aivan ihania kuvia ja monipuolisia postauksia: diy-juttuja, reseptejä, sisustamista - ja viherpeukalointia!

Nurinpäin
Taidokkaita käsityöjuttuja ja minulle mieluinen värimaailma :)

Pientä kivaa *
Inspiraatiota ompeluksiin, tuunaamiseen ja vaikka mihin!

Nämä taitaa olla mun tän hetkisiä lemppareita, tai siis osa niistä! Kiitos vain tunnustuksesta, tämä on hyvä tapa löytää uusia kivoja blogeja. :)

* EDIT: Huomasin vasta nyt (26.2.) että Pientä kivaa-blogilla on lähes 400 lukijaa :D Eli se siitä tämän haasteen ideasta, en jotenkin älynnyt tarkistella lukijamääriä vaan iskin tunnustuksen vaan 4 ekana mieleen tulevalle hyvälle blogille. Hups.

3 kommenttia:

  1. Paljon kiitoksia tunnustuksesta! :) Ja heh, taidan olla tällä hetkellä sen verran innostunut bloggaamisesta että päivityksiä satelee aika tiuhaan tahtiin. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitoksia tunnustuksesta! :) Ja tosiaan, tuo Gingerin postaustahti on kyllä kadehdittavan tiheää! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva että löysitte tunnustuksen, en ehtinyt edes siitä kommentoida omiin blogeihinne :) Ja Ginger, EI HAITTAA ollenkaan!! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...