Sivut

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kierrätystehdas

Törmäsin tällaiseen tapahtumaan muistaakseni Helsinki-info -lehdessä, ja halusin heti googlata sen.

Kuva Kierrätystehtaan etusivu kaapattuna.

Kuulemma tapahtuma on järjestetty aiempinakin vuosina, mutta minä en ole siitä kuullut. Mielestäni kuulostaa varsin varteenotettavalta tapahtumalta: ilmainen sisäänpääsy, kierrätysideoita, työpajoja ja ilmaistori, joka toimii "tuo tai vie" -periaatteella. Lisäksi Trash Queen -kilpailu, jonka toisena tuomarina toimii tietenkin OutsaPop eli Outi Pyy, joka nähtiin viime viikon Blogistania-ohjelmassa (olikin muuten hyvä ohjelma!). Käsittääkseni varsinaiset kierrätys-/ekofirmat löytyvät sitten Kauppatorilta, kun itse tapahtuma muuten on Kaapelitehtaalla.

EDIT! Kierrätystehdas Ry:n Henni Ahvenlampi kommentoi postausta, tässä hänen tarkennuksensa tapahtuman paikasta ja luonteesta:

"Koko Kierrätystehdas-tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaalla, Helsingissä. Mitään tapahtuman osaa ei järjestetä Helsingin kauppatorilla Etelärannassa. Kutsumme tapahtuman osaa, jossa näytteilleasettajat myyvät ekodesignia Kierrätystehtaan Kauppatoriksi, jotta se erottuisi Ilmaistorista ja Työpajoista yms.

Kuva Kierrätystehtaan sivuilta.

Minua kiinnostaa erityisesti tuo ilmaistori! Voisin viedä kassillisen vaatteita, lehtiä ja muita juttuja, joita en tarvitse, mutta joista voisi muille vielä olla iloa - ilman kirpputoripäivän suunnittelua ja organisoimista. Toisen aarre, toisen roska. Ehkä minäkin löytäisin paikalta jotain :)

Onko jollakulla (hyviä tai huonoja) kokemuksia Kierrätystehdas-tapahtumasta? Lisää infoa siis täällä!

4 kommenttia:

 1. Hei Tuuli,

  Kiitos kivasta kirjoituksestasi liittyen viidettä kertaa järjestettävään Kierrätystehdas-tapahtumaan. Viime vuonna kestävää elämän tapaa ja ekologisia vaihtoehtoja esittelevässä tapahtumassa oli kävijöitä viikonlopun aikana noin 9000.

  Olen vapaaehtoispohjalta tapahtuman viestintäkoordinaattorina ja korjaisin yhden asian kirjoituksessasi, että ei tule väärinkäsitystä tapahtuman paikasta: koko Kierrätystehdas-tapahtuma järjestetään Kaapelitehtaalla, Helsingissä. Mitään tapahtuman osaa ei järjestetä Helsingin kauppatorilla Etelärannassa. Kutsumme tapahtuman osaa, jossa näytteilleasettajat myyvät ekodesignia Kierrätystehtaan Kauppatoriksi, jotta se erottuisi Ilmaistorista ja Työpajoista yms.

  Lämpimästi tervetuloa Kierrätystehtaalle sekä sinulle että kaikille blogisi muille lukijoille! :)

  Ystävällisin terveisin,
  Henni
  Henni Ahvenlampi
  Kierrätystehdas Ry.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Henni kommentistasi ja selvennyksestä! Kierrätystehtaan sivuilla Kauppatorin suhde Kierrätystehtaaseen jäi vähän epäselväksi, joten hyvä, että korjasit asian. Muutan myös oman postaukseni sisältöä!

  VastaaPoista
 3. Se on ollut kiva tapahtuma, vaikka minulle se menee juurikin ideoita bongaillessa.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla Jokke! Ideathan niitä tärkeimpiä ovatkin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...