Sivut

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Köynnös keittiössä

Jee, tilaamani teipit tulivat tänään! Pakko oli heti päästä kokeilemaan ensimmäistä ideaani...

Meidän keittiö on mukava, mutta pieni. Aivan liian pieni joukolla illastamiseen. (Kuvia keittiöstä näet myös täällä.) Pöytä on aseteltu ikkunan eteen niin, että vain pöydän yksi pitkä ja yksi lyhyt sivut ovat tuoleille vapaat. Kun tulee kavereita syömään, pöytä on tietenkin käännettävä niin, että molemmat pitkät sivut ovat käytössä. Se on hankalaa siksi, että keittiömme on kovin kapea. Kuka spottaa tämän toimeenpiteen jättämät (konkreettiset) jäljet alla olevassa kuvassa?


Niinpä. Kun pöytä on käännettynä toisin päin, kaksi tuoleista on tuota "tauluseinää" vasten, hyvin ahtaasti. Ikean varmaan halvimmista tuoleista on tullut ikävät raidat seinään.


Aika ikävää. Tekisi mieli maalata seinä, mutta tiedän, että tuoleja on välillä pakko pitää tuota seinää vasten, joten jälkiä tulisi varmaan heti lisää. Sitä paitsi asumisoikeutemme tässä asunnossa päättyy ensi vuonna ja tuo asetelmatanko pitäisi irrottaa sitä varten ja ja ja... Jäljet ovat kuitenkin ärsyttäneet minua aika paljon, koska pidän keittiössä olemisesta, leipomisesta ja kokkaamisesta. Lisäksi se on ainoa paikka kodissamme, jota yritän edes jollain tasolla sisustaa. Niinpä apuun astuivat teipit!


Teippasin rumat jäljet näkymättömiin: alle valkoista mattaa masking teippiä (15 mm) kolme riviä, päälle leveämpää köynnösteippiä.


Täytyy sanoa, että tykkään lopputuloksesta. Eihän tuo nyt ehkä kaikkein paras kohta teipille ole, mutta kun vertaa siihen, miltä seinä aiemmin näytti, niin en voi olla muuta kuin tyytyväinen.

Vaaleanvihreä köynnös tuo muuten keväistä ilmettä keittiöön, ja sopii paremmin kuin hyvin basilikan ja perunanarsissin kaveriksi - vai mitä mieltä olette?

Katsotaan, mitä keksin muista tilaamistani teipeistä :) Teippejä on tosi helppo käyttää: ne ovat laadukkaita eivätkä liian tarttuvia, eli jos menee vähän mönkään niin teipin voi irrottaa. Voi olla, että teippailu vie mukanaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...