Sivut

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Lisää teippailua

Aiemmin tilaamani teipit pääsivät keittiön lisäksi olohuoneeseen. Tämä idea löytyi kivasta Tee-se-itse-naisen sisustusblogista.


Teippailin tv-tason lasioveen raidallisen näkösuojan, ja mielestäni siitä tuli tosi kiva!


Lähikuvasta näkyy tarkemmin käyttämäni teipit: paksumpaa mattavalkoista ja raidallista oranssia sekä ohuempaa beigeä teippiä. Jätin tarkoituksella ohuen teipin kummallekin puolelle pienemmän välin kuin muihin kohtiin, jotta vaikutelma olisi eläväisempi. Valitsin oranssia, koska sitä meiltä löytyy tehostevärinä monesta muustakin kohtaa olohuonetta, mm. verhoista (Vallilan "Freesia"-kangas).


Aika hyvä värimätsäys, etten sanoisi!


Ja kaiken lisäksi sain eilen poikaystävältä tulppaaneja siitä hyvästä, että olen suoriutunut harjoittelun pahimmasta vaiheesta kunnialla :)


6 kommenttia:

 1. Vau! Hyvät värit ja muutenkin tuli kiva. Mukavaa, että pistit idean kiertoon. :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos Miia kommentistasi ja ideastasi :)

  VastaaPoista
 3. Loistava idea! Meillä näkyy telkkarin alla olevan kalusteen maitolasiovista tarpeettomasti läpi, saisinkohan jotain vastaavaa viriteltyä minäkin... hmmm....

  VastaaPoista
 4. Mervi, ei ollut vaikea homma! Ja aikaakaan ei mennyt kuin joku 20 minuuttia. Suunnittelu on sitten tietty eri asia ;) Washiteipit ovat niin hyvälaatuisia, ettei tartte kerralla osua prikulleen oikeaan kohtaan :)

  VastaaPoista
 5. Juu ja pitää olla helposti poistettavia, koska visioini kestot on max 2 kk ;)

  VastaaPoista
 6. Haha :D Joo en minäkään kyllä noita olis uskaltanu laittaa jos en tietäis että pois lähtee halutessa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...