Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Vinkki Tallinnanmatkaajille

Tämän päivän Hesarissa oli hauska juttu Tallinnan Karnaluksista, joka on iso käsityötarvikkeiden tukkukauppa. En ollut kuullut itse paikasta aiemmin, mutta kuulemma se on monien käsityöbloggareiden must Tallinnassa käytäessä. Tallinnan reissu on ollut suunnitteilla itselläni jo pitkään, ja viimeistään kesällä sinne täytyy mennä - ja myös tuonne Karnaluksiin!

Kuva Kädentaitomessuilta 2012.

"Tallinnan Karnaluksissa ajantaju katoaa, siellä ihan humaltuu. Nyt ei hamstrata viinaa, vaan villalankoja", kirjoittaa Anna-Stina Nykänen. Hesarin jutun perusteella paikka on käsityöntekijöiden taivas maan päällä - minäkin haluan siis nähdä sen!

Oletko sinä käynyt Tallinnan Karnaluksissa? Onko paikka niin ihmeellinen kuin Hesarin ja blogien jutut antavat ymmärtää? Vinkkejä mitä sieltä kannattaa ostaa? :)

Käytännön vinkkejä (kuten miten Karnaluksiin pääsee) löytyy mm. täältä. Karnaluksin kotisivut täällä.

Idearikasta sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Se on juurikin niin ihmeellinen kuin juttu antaa ymmärtää. Menin ihan lukkoon vieraillessani siellä ensimmäisen kerran ja oli pakko päästä ulos hengittämään kun hyperventiloin. : D
    Lankojen, vetoketjujen, nappien, helmien yms roippeen lisäksi sieltä saa ompelutarvikkeita. Esim suuret kaavaviivottimet ovat paljon halvempia kuin suomessa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kommentistasi & vinkeistä Varjosudenhetki! Kuulostaa hyvin monipuoliselta ja mielenkiintoiselta paikalta ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...