Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2012

100 - arvonta!

Kuten lupasin, 100. postaus on arvonta - ensimmäinen sellainen tämän blogin historiassa.


Arvonnassa palkintoina:


1. Tiskirätti, joka muistuttaa ainakin omasta mielestäni erittäin tärkeästä asiasta - enjoy the little things.


2. Vihreä prinsessakakku-magneetti, tietenkin itse tekemäni.

Ensin vähän pohjustusta osallistumiseen. Kuten blogiarvonnoissa perinteisesti, haluaisin kuulla, mistä pidät blogissani, ja mistä et tai missä olisi parantamisen varaa. Postaustoiveita olisi myös kiva kuulla!

Tällä hetkellä suosituimmat postaukset (= eniten klikkauksia saaneet) ovat:
1. Panta
2. Kädentaitomessuilla
3. Viime hetken resepti: Rocky Road
4. Keltaista energiaa
5. Ravintolassa: Kuurna

Toki vanhemmat postaukset ovat saaneet enemmän kävijöitä jo siksi, että ovat olleet olemassa pitempään. Suosituimmat tekstit ovat selvästi sellaisia, joihin on eksytty googlaamalla. Postausten aiheet vaihtelevat todella laidasta laitaan, mutta haluaisin kuulla teidän mielipiteitä siitä, minkälaiset postaukset ovat kivoimpia. Enemmän reseptejä (leipomista vai ruokareseptejä?) vai käsityöjuttuja (ohjeita, neulomista/virkkaamista/ompelemista vai tuunaamista?) vaiko kenties ajankohtaisia tapahtumia ja vinkkejä?


Tässä tulevat ohjeet siitä, kuinka osallistut arvontaan:
 1. Kommentoi tätä postausta viimeistään perjantaina 4.5. klo 23:59 ja kerro risut ja ruusut! (ks. tarkemmat ohjeet yllä)
 2. Arpojen määrä: Kommentoimalla saat yhden arvan. Jos olet lukijani (tai liityt lukijakseni) Blogilistan, Bloglovinin tai Bloggerin kautta, saat kaksi arpaa. Ilmoita kommentissasi, monellako arvalla osallistut.
 3. Anonyymit, jättäkää nimimerkki ja pysykää kuulolla, kun ilmoitan voittajan blogissani!
 4. Voittaja arvotaan lauantaina tai sunnuntaina 5.-6.5.

Onnea arvontaan! Ja muistakaa nauttia pienistä asioista :)

7 kommenttia:

 1. Osallistun kahdella arvalla ^^ Miun mielestä siun blogi on ihan paras tälläisenaan. Jos jotain ehdotuksenomaista pitää sanoa, niin ehkä kivoimpia on kaikki tuunausjutut ja reseptit ^^

  VastaaPoista
 2. Eksyin blogiisi Henriikan Aamukahvila-blogista ja onneksi eksyin! Olen ihastunut blogiisi :)Huomasin jo kilpailun heti ensimmäisenä päivänä, mutta piti nyt ihan selata koko historia läpi ennen ruusuja ja risuja.

  Tykkään kaikista noista tämmöiselle tumpelollekin sopivista tuunausvinkeistä, kuten pannunalusteen tuunaaminen ja farkkukorujen tekeminen. Jos nyt jotain risuista niin jotkin maisemakuvista yms. olisi ehkä päässyt paremmin oikeuteen vähän isompina. Mutta tuo nyt on vaan pilkun viilaamista. :) Ihana tyyli on blogillasi :) ja arpalipukkeita 2 minulle kiitos..

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla osallistutaan!! :) Blogisi on ihanan reipashenkinen ja leppoisa, ja kuvat tosiaan saavat mieluusti olla isompia :)

  VastaaPoista
 4. Osallistun yhden arvan voimin arvontaan. Tykkään lukea sellaisia blogeja, joissa liikutaan aiheissa ihan laidasta laitaan. Yhden asian blogit ovat vähän tylsiä... Erityisesti sinun blogissasi pidän kaikenlaisista tuunaus ja askartelujutuista. Esim.arvonnan voittona oleva prinsessakakkumagneetti on tosi kiva idea. Pidän muuten valokuvistasi, selkeitä, hyvät värit, hyvät rajaukset.

  VastaaPoista
 5. Mukava arvonta, osallistun kahdella arvalla! :) Blogillesi annan pelkkiä ruusuja, täältä löytyy aina hyvää mieltä tuovia juttuja ja hyviä kuvia erilaisista mukavista aiheista. Tykkään myös pirteästä ja raikkaasta keltaisesta ulkoasusta. Kehitysideoissa voisin yhtyä muutamaan edelliseen kommentoijaan: kuviasi katselisin miellelläni isompinakin. :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Kiva, kun järjestit arvonnan. Osallistun kahdella arvalla (:
  Tykkään lukea sinun ihanista fimoista, virkkauksista ja tuunauksista. Myös kynsijutut ovat tervetulleita! Niitä siis lisää!
  Mielestäni ulkoasua voisi taas vaihteeksi päivitellä, vaikka eihän se rumakaan ole!

  VastaaPoista
 7. Chrissie: Kiitos paljon! Tykkäänkin tehdä tuunaus- ja reseptijuttuja, eli niitä varmasti myös jatkossa luvassa :)

  Maistu: Mukavaa että eksyit blogiini! Olen itsekin samaa mieltä, jotkut aiemmin postaamani kuvat ovat liian pieniä, kiitos parannusehdotuksesta. :)

  Ronja: Kiitoksia! Jatkossa suurempia kuvia :)

  Ensu: Voi kiitos kehuistasi! Erityisesti se, mitä sanoit valokuvistani tuntuu aivan mahtavalta. :) Ja hauskaa että tykkäät sekalaisista postauksista, en tosiaankaan ole yhden asian bloggari :D

  Ginger: Kiitos, mukavaa että pidät ulkoasusta! Ja tosiaan hyvä, että sinäkin mainitsit kuvakoosta, kiinnitän siihen jatkossa huomiota :)

  annna: Paljon kiitoksia kommentistasi! Kiva, että tykkäsit kynsijutuista, luulen, että niitä on tulossa lisää jatkossakin :) Olisiko sinulla jotain vinkkejä blogin ulkonäön suhteen? :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...