Sivut

torstai 5. huhtikuuta 2012

Blogistania

Kai kaikki ovat katsoneet Blogistania-ohjelmaa kakkoselta keskiviikkoiltaisin?

Kuva täältä.
Blogistania kertoo siis kymmenestä bloggarista, yhdestä joka jaksossa. Vuorossa ovat olleet jo OutsaPop, Fiona Timantti ja Riikka Kurki. Kannattaa ehdottomasti katsoa, kaksi uusinta jaksoa voi vielä katsoa Yle Areenastakin. Itse olen saanut sarjasta tosi paljon inspiraatiota!

Kuva täältä.

Kaikissa jaksoissa bloggarit kertovat itsestään ja bloggaamisestaan. Lisäksi ainakin jo nähdyissä kolmessa jaksossa kaikille on tullut kavereita kylään, ja sitten he ovat yhdessä väsänneet jotain. OutsaPop purki t-paitoja persoonallisemman näköisiksi, Fiona Timantti tuunasi solmioista pantoja ja Riikka Kurki teki miniesineistä koruja ja magneetteja. Varsinkin nuo miniesineet innostivat minua tosi paljon - missähän nukkekotikauppa sijaitsee? Pienet nukkekotiesineet sopivat mahtavasti koruihin, ja jaksossa nähtiin luovia ratkaisuja.


Kuva täältä.

Mielenkiintoista nähdä bloggareita kertomassa telkkarin välityksellä harrastuksestaan ja siitä, miksi haluavat blogia pitää. Odotan innolla tulevia jaksoja, sillä kaikilla bloggareilla on oma "ala"! Sarjan blogit eivät ole minulle entuudestaan tuttuja, paitsi Hupsistarallaa-blogi.

Innostuitko sinäkin?

2 kommenttia:

  1. Kiva kun laitoit nuo blogien osoitteet, meni ohjelmaa katsoessa ihan ohi :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä jos auttoi! Kaikkien blogien osoitteet löytyy kyllä Ylen sivuilta Blogistania-jutusta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...