Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kakkuja ja ruusuja

Jatkoin vielä edellisessä postauksessa kehumaani väriterapiaa pyörittelemällä pieniä prinsessakakkuja fimosta. Tai no, fimon pyörittely on terapeuttista muutenkin. Tällä kertaa tekemäni kakkuset vaativat kyllä pientä nyhräämistä, erityisesti ruusukoristeissa.


Tein kaksi vihreää ja yhden pinkin kakun. Ruusukoristeita tein ensimmäistä kertaa, ja hyvin onnistui!


Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, liimasin kakkujen pohjiin magneetit. Kakut sopivat paremmin kuin hyvin jääkaapin ovea piristämään.


Innostuin ruusujen tekemisestä niin paljon, että tein myös "marsipaaniruusu"-korvikset - jotenkin mauttomat, mutta sen takia siistit!


Laitan Myytävänä-sivulle sekä kakkumagneetteja että ruusukorvikset. Jos kiinnostuit, klikkaa sinne!

PS. Vau mikä yleisöryntäys blogiini syntyi Henriikan mainittua minun tekemistäni korviksista! Tervetuloa kaikille uusille lukijoille ja muuten vain blogiini kurkanneille. Tuntuu, että blogini otti taas askeleen eteenpäin kehityskaarellaan!

Kuva aamukahvilla-blogista.

Olin tosi iloinen Henriikan tilattua minulta vaahtokarkkikorvikset, tuntuu ihan mielettömältä, että jostakusta tekeleeni ovat ihan oikeasti hienoja. Jännä juttu, sillä silloin kun noita korviksia väänsin, mietin, että ne sopisivat juurikin Henriikan tyyliselle henkilölle. Mahtavaa, että porukka jaksaa tukea tälläisiä pienkäsityöläisiä!

3 kommenttia:

  1. Söpöjä kakkuja! Ja nuo vaahtokarkkikorvikset ON hienot. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi söpöjä oot tehnyt! Ruusukorvikset on just hienot!!

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos kehuistanne Ginger ja Purnauskis! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...