Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kevät tuli kotiin - vaan ei ulos

Voi, miten meillä on nyt hienoa kotona! Meille kotiutui viikonloppuna uusi lamppu ja suihkuverho, jotka molemmat oikein huutavat kevättä ja kesää ihanilla väreillään.


Keittiön uusi valaisin on Nordluxin Funk, jota on saatavissa todella monessa värissä. Myös johdon värin saa itse valita! Lisää tietoa Nordluxin sivuilla.Valaisin on NIIN keltainen - saapuikin juuri sopivasti pääsiäiseksi! Toivottavasti se toimii auringon korvikkeena sitten joskus ensi syksynä ja talvena. :)


Toinen, ehkä vielä ihanampi uusi asia on Vallilan Jaffa-suihkuverho! Joka kerta kun astun kylppäriin, alkaa hymyilyttämään. Turkoosista Jaffa-kuosista ei vaan voi tulla mitään muuta kuin kesä mieleen. Ja lempparihedelmäni edustavat jälleen. :)


Aikamoisia design-tuotteita meidän kotiin nyt tuli - itselläni ei todellakaan olisi tällaisiin ollut varaa, mutta toinen meistä käy töissä ja elää hieman leveämmin kuin minä, joka yritän pärjätä pelkällä opintotuella. Toisin sanoen: kanssa-asuja halusi välttämättä tilata tuon Funkin, kun valaisimien kanssa tekemisissä muutenkin on. Suihkuverho taas päätyi meille, kun näin lehdessä tarjouksen ja ilmaisin ääneen ihastukseni kyseiseen kuosiin - jotenkin samana iltapäivänä verho olikin jo kylppärissä ripustettuna! Eli kiitos kaunis poikaystävälleni :)

Kuten tuli todettua, kevät hiipi kotiin - valitettavasti ulkomaailmasta ei voi sanoa samaa! Järkyttävää, mikä lumipeite aamulla pihalla odotti. Keittiön näkymät ovat tällä hetkellä näinkin keväiset:Toivottavasti säähän tulee pian muutos - nythän on jo huhtikuu!

Keväisempää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...