Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Korut järjestykseen

Kuten voi arvata korupostausten määrän perusteella, minulla on aika paljon koruja. Niille on myös telineitä, mutta aina tasaisin väliajoin nekin täyttyvät ja lisätilaa täytyy kaivaa jostain. Minulla on yksi tosi hyvä ja hieno korvisteline, ja yksi ihan hyvä teline kaulaketjuille - sen ongelmana on tosin se, että ketjukorut menevät helposti sotkuun. Niinpä päätin vihdoin hyötykäyttää vanhan hyödyttömänä lojuneen korkki-ilmoitustaulun, ja tein uuden korutelineen.


Kuten kuvasta näkyy, uuteen korutelineeseeni saa sekä kaulakoruja että korviksia. Vanha ilmoitustaulu näytti näinkin hehkeältä ennen tuunaamista:


Maalasin puukehykset akryylivärillä ja päällystin korkkitaulun tapettinäytteenpalalla. (Tapettia minulta muuten löytyy tällä hetkellä aika iso kasa vaatekaapista, poikaystävä toi ne työpaikaltaan pyynnöstäni.) Lisäksi niittasin metallilankaa kehyksen taakse, jotta sain korviksille orren.


Laitoin kaikki ketjukorut uuteen korutauluuni, sillä tuossa ne eivät sotkeudu toisiinsa. On todella ärsyttävää selvitellä korumyttyjä auki. Valitsin muuten vihreän tapetin, jotta korutaulu sopisi makuuhuoneemme väreihin ja Pink Floyd -taulun viereen seinälle.


Taas on hetken aikaa korut järjestyksessä!


PS. Jos joku lukija on kipeänä tai on muuten tylsistynyt, niin voi katsoa vaikka huvikseen noita listaamiani kivoja blogeja - päivitin juuri äsken listaa ja lisäilin uusia tuttavuuksia.

PPS. Tervetuloa mukaan uudet lukijat!

4 kommenttia:

  1. Ihan mahtava idea! Hmmm pitäisköhän munkin tuunailla tommonen :) ...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Jos haluut niin voit tulla tänne tuunailemaan (käsittääkseni sulla on tollanen prikulleen samanlainen muistitaulu :D) - multa löytyy maalia ja tapettia :)

    VastaaPoista
  3. Ihana korutaulu ja nättejä kaulakoruja sekä korviksia siinä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...