Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Väriä!

Suurin osa ihmisistä jakaantuu kahteen porukkaan: niihin, jotka kiertävät Hullut Päivät kaukaa eivätkä vahingossakaan eksy tarjouksia tutkimaan; ja niihin, jotka selaavat kuvaston tarkkaan ja oikein odottavat tarjoustohinoita tehdäkseen edullisia hankintoja. Minä kuulun valitettavasti jälkimmäisiin. Tosin Helsingin keskustan Stockalle en keltaisten päivien aikaan mene kuin äärimmäisen pakon sanelemana. Muutenkin kauppa on mielestäni ihan liian iso yhtään minkään hankkimiseksi. Alakerran uudistunut Herkku tosin on kivan monipuolinen.

No joka tapauksessa, tälläkin kertaa lueskelin kuvastoa ja päätin mennä muutamia asioita hankkimaan halvalla. Kuten yleensä, mukaan tarttui myös sellaista, mitä en ollut etukäteen suunnitellut hankkivani. Mutta voi tätä väriloistoa, minkä kotiin raahasin!


Miami-puuvillalankoja virkkaamista varten (tosin en ole vielä ihan varma mitä aion virkata)......muliinilankoja kaikissa sateenkaaren väreissä...


...mini-Stabiloita (värikyniä nyt tarvitaan aina!)...


...ja suuri ihana Taika-peltilaatikko! (Tämä kuului osastoon heräteostoksia, mutta ei sitä kauppaankaan voinut jättää, varsinkin kun halvalla sai.)


Taisin hieman piristyä näistä hienoista, värikkäistä hankinnoistani. :)Eikä sovi unohtaa grillattua tarjousparsaa ja -lohta hollandaisekastikkeen kera, nam!

Suosittelen väriterapiaa muillekin kevätväsymyksestä kärsiville: värikkäitä kukkia maljakkoon, muistiinpanojen tekemistä monella eri värillä, mahdollisimman monta väriä sisältävän salaatin tekemistä... Vaihtoehtoja löytyy loputtomiin!

Väriä viikonloppuunne!

2 kommenttia:

  1. Kivoja värikkäitä juttuja olet ostanut. :) Ja voi, tuo Taika-laatikko on aivan upea, minulla meni aivan ohi että Hulluilla Päivillä oli myynnissä tuollaisiakin ihanuuksia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ginger! Minäkin bongasin Taika-laatikon oikeastaan tuurilla: joku kanniskeli sellaista Stockalla ja sitten se piti oikein metsästää :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...