Sivut

maanantai 7. toukokuuta 2012

Ohi on!

Tänään juhlin tutkielman palauttamista ja harjoittelun päättymistä ostamalla itselleni Hakaniemen torilta kimpun neilikoita sekä kesän ensimmäisen irtojäätelöpallon (Irish coffee-pähkinä, nam).


Simakin on vihdoin valmista. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.


Sinänsä en ole niin kovin juhlatuulella, kun huomenna alkaa heti kolmen päivän työkeikka. Mutta siinä torikahvilan penkillä jätskipalloa syödessäni ja torin kukkia ihastellessani olin kieltämättä hetken aikaa tyytyväinen suoritukseeni - kevään opinnot ovat nyt paketissa.


Itsensä palkitseminen silloin tällöin on mielestäni aika tärkeää. Kukat ja jäätelö sopivat siihen paremmin kuin hyvin, varsinkin näin kesän kynnyksellä. Tänään on muuten ensimmäinen päivä, kun puut jo vähän vihertävät, eivätkä enää ole aivan talvialastomia.


Postauksen pointtinahan ei siis ollut muu kuin onnitella itseäni lukuvuoden työstä. Mutta voisin tässä samalla lähettää onnittelut myös lukijoille, joilla myös koulutyöt ovat jo loppuneet tai loppuvat pian :)

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Kyllä olet kukkaset ja tötterön todellakin ansainnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka suunnilleen vikat rahat menikin...? :)

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Itsensä palkitseminen aina silloin tällöin on kyllä tärkeää että jaksaa taas arjen aherrusta. Kauniilla kukilla ja superherkullisen kuuloisella jätskillä olet kyllä itsesi palkinnutkin.:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...