Sivut

lauantai 12. toukokuuta 2012

Siivouspäivän saalis

Tänään vietettiin ensimmäistä siivouspäivää. Kuulin asiasta vasta eilen Nyt-liitteen kautta. Ja onneksi kuulin! Kyseessä on siis ravintolapäivän kaltainen tapahtuma, jolloin kuka tahansa voi raijata turhat romppeensa pihalle ja ruveta kirpparimyyjäksi. Mikä loistava idea! Kirpparilla tavaroiden myymisessä ehdottomasti huonoin puoli on se sinne meneminen ja pois tuleminen eli tavaroiden raahaaminen. Toisaalta, olen aika varma, että esimerkiksi Kalliossa kauppa kävi paremmin kuin vaikkapa Kulosaaressa - asuinpaikka määrää varmasti aika pitkälti ostajien määrän.

Kävimme aamupäivästä poikaystävän kanssa tekemässä pienen kierroksen kotikonnuilla. Myyjäparat, aamulla oli ihan jäätävä ilma kovan tuulen vuoksi. Pöytiä ei täällä päin kovin montaa ollut, mutta ihan riittävästi, sillä tein kivoja löytöjä!


Kaksi säilytyskoria ja kello, kaikki euron kipale. Ainakin toinen koreista päätyy varmaan kylppäriin, toinen varmaan saa sisälleen käsityötarvikkeita. Minulla on tällä viikolla ollut järjestelyprojekti meneillään, joten korilöytö sattui sopivaan saumaan!


Meillä on pitkään ollut etsinnässä kello olohuoneeseen, mutta mitään sopivan hintaista ja näköistä ei ole sattunut silmään. Euro kivasta kellosta ei ollut paha, joten nyt ei tarvitse raahautua olkkarin sohvalta keittiön puolelle katsomaan, koska telkkariohjelma alkaa.


Kello on nähtävästi joskus tippunut, koska alaosassa oli halkeamia, mutta eipä se tämän tyylisessä kellossa haittaa ollenkaan!


Ostin myös Edith Piafin tuplalevyn (1e) lähinnä työkäyttöä varten sekä aivan ihanan ruususormuksen pilkkahintaan 10 senttiä!


En yleensä edes katsele sormuksia, koska en niitä käytä, mutta tämän nähdessäni (ja kuullessani hinnan) päätin, että kyllä minä sittenkin sormuksia pidän.

Mainiot löydöt, etten sanoisi! Toivottavasti siivouspäivä järjestetään pian uudestaan, jos vaikka itsekin lähtisi myymään.

Teittekö te siivouspäivälöytöjä tai pääsittekö eroon turhista tavaroistanne? :)

2 kommenttia:

  1. Oletpas hienoja löytöjä tehnyt! Sormus on todella ihana. :) Täällä päin ei valitettavasti oikein tainnut olla noita myyntipöytiä, joten itse en tästä ihanasta kierrätysprojektista päässyt nauttimaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maistu! :) Tosiaan, ei meilläkään päin ollut kuin muutama pöytä mutta se riitti löytöjen tekemiseen :D Ensi kerralla voisi lähteä vaikka Kallioon päin, siellä päin näytti olleen tosi paljon pöytiä kun kartasta katsoi.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...