Sivut

tiistai 8. toukokuuta 2012

Tiistain ruokasuositus & myytävänä

Heippa! Pikainen päivitys ja ruokasuositus. Lueskelin jälleen kerran ihanan Eevan ruokablogia, ja taas eteen iski resepti jota halusin välittömästi kokeilla: sitruunainen parsa-mascarponepasta. Pasta ei vaatinut kummempia aineksia tai tekniikoita, joten teinkin sitä tiistain illalliseksi. Eeva suositteli kokeilemaan, ja niin suosittelen minäkin! Helppo, maukas ja kesäinen resepti.


Eevan sitruunainen parsa-mascarponepasta
kahdelle

8-10 vihreää parsaa (mieluiten ohutvartista)
oliiviöljyä (minä laitoin kyllä voita...)
2 rkl pinjansiemeniä (köyhänä opiskelijana laitoin Pirkan salaattisiemensekoitusta)
1/2 sitruunan mehu ja kuori
100 g mascarponejuustoa
suolaa
mustapippuria
spagettia tai linguinepastaa (kaapissa oli tagliatellea, joten sitä laitoin)

1. Laita pastavesi kiehumaan.
2. Pese (ja kuori jos paksuvartisia) parsat.
3. Pilko parsat ja paistele niitä pannulla öljyssä/voissa 5-10 minuuttia niin, että ovat vähän kypsiä mutta kuitenkin rapsakoita. Voit loppuvaiheessa lisätä siemenet mukaan ja paahtaa niitäkin.
4. Keitä pasta ohjeen mukaan.
5. Valuta pastavesi, lisää mascarpone, sitruunamehu ja -kuori sekä parsat ja siemenet.
6. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
7. Nauti!



Muissa uutisissa: kurkatkaa Myytävänä-sivulle, jos vaahtokarkkikorvikset kiinnostavat, sillä tehtailin uuden erän vaahtokarkkikorviksia tilauskorujen kanssa samaan syssyyn.

Aurinkoa viikkoonne!

2 kommenttia:

  1. Uiii... aikas hyvältä näyttää! Ja minä en edes ole vakuuttunut parsasta (=en ole maistanut riittävän monta kertaa) Ja silti tekee mieleni maistaa. Näyttää tosi hyvälle ja ainekset kuulostavat siltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, et ole vakuuttunut parsasta! No sitten ainakin kannattaa kokeilla :) Ja tämä on tosi helppo resepti. Parsa on yks kevään lempparijuttuja mulle ainakin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...