Sivut

lauantai 19. toukokuuta 2012

Viikon väriterapia 4


Tämän viikon väriterapia yhdistyy siivoamiseen, nimittäin vaatekaapin järjestelyyn. Itselläni vuodenajat näkyvät todella paljon vaatteideni värityksessä, ja alkukesän myötä oli aika vaihtaa vaatekaapin sisältöä - ei tosin kauppareissun, vaan järjestelyn kautta. Pidän talvi- ja kesävaatteita vuorotellen yläkaapissa sekä vuodenaluslaatikossa. Ne ovat siis kyllä tarvittaessa käytettävissä, mutta kuitenkin pois tieltä.


Ikävän väriset, liian paksut ja muutenkin paremmin syksyyn ja talveen sopivat vaatteet siirtyivät vaatekaapista sängynaluslaatikkoon.


Tilalle tuli paljon kaverin kirpparikassista pelastettua raitaa (ja kyllä, en vain osaa viikata vaatteitani kauniiksi pinoiksi värijärjestykseen kuten siskoni)...


...kesäisiä värejä kuten sinistä ja keltaista...


...vähän pitsiä, vaaleanpunaista ja violettia...


...paljon vaaleita värejä sekä ruskean eri sävyjä.


Värikkäät kesämekot pääsivät jälleen paikalleen roikkumaan, odottelemaan hellepäiviä ja kesän juhlia.


Vaatekaappiani koristaa ala-asteella käsityötunnilla tehty ensimmäinen ristipistotyöni, tuoksupussi. Tuoksua ei kylläkään ole jäljellä, mutta mielestäni työ on edelleen hieno! Näköjään oli silmää väreille jo tuolloin :)


Projektin myötä eniten käytettyjen vaatteiden hyllyille tuli mukavasti tilaa...


...sillä hyllyiltä lähti aikamoinen kasa vaatteita myös kirpputorikassiin.


Kesävaatekausi on virallisesti laitettu käyntiin! Talvella piiloudun mielelläni tummiin väreihin, mutta kesällä on ihanaa vaihtaa tyyli värikkäämpään. On myös hyvä, että on erikseen talvi- ja kesävaatteet, sillä sesongin vaihtuessa laatikosta kaivetut vaatteet tuntuvat ihan uusilta - ei tarvitse mennä kauppaan uudistamaan tyyliään, kun sen voi tehdä omilla, vanhoilla vaatteilla.

Onko teilläkin selvästi eri vaatetyyli kesäisin ja talvisin? Vaihdatteko vaatekaapin sisältöä vuodenajan mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...