Sivut

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Onni on...


...ruhtinaalliset piknikeväät, jotka toinen on valmistanut puolestasi...


...juhlapäivänä lahjaksi saatu uusi Hurraa!-muki...


...kyseisestä mukista nurmikolla nautittu oikea shampanja...


...herkulliset tuoremansikkaleivarit Stockalta.

Jostain kumman syystä ruoka tunkeutuu postauksiini vähän väliä. Varsinkin juhlahetkinä ruuan merkitys on meidän taloudessa aika iso. Matkatkin suunnitellaan sen mukaan, mitä halutaan syödä. Tälläkin hetkellä keittiössä kokeillaan uutta reseptiä (haukipyöryköitä ranskalaisittain, kuulemma). En ollut ajatellut pitäväni ruokablogia, mutta jotenkin painopiste on varsinkin viime aikoina ollut aika paljon ruuassa. Osittain se johtuu siitä, että ei ole ollut aikaa/inspiraatiota käsityöhommiin. Tai no, onhan sitä koko ajan jotain projektia työn alla, mutta valmista ei viime aikoina ole tullut. Voisi kai sanoa, että blogi on jollain tasolla kesätauolla?

Toivottavasti ette pahastu näistä höpsöistä täytepostauksista! Veikkaan, että muutaman viikon päästä, kun lomani loppuu, alkaa käsityörintamallakin tulla jotain ihan valmistakin näytettävää. Sillä aikaa:

Nauttikaa kesästä ja kesän herkuista!

4 kommenttia:

 1. Oi, mitä herkkuja ja ihanan aurinkoisia kuvia, kuulostaa aivan täydelliseltä päivältä! :) Tämäntyyliset hyvän mielen postaukset ovat mielestäni mukavia lukea ja juuri sopivia näin kesään. :)

  Kuulostaa muuten varsin tutulta tuo pohdintasi ruuan merkityksestä, meillä myös ruoka kuuluu olennaisena osana sekä erilaisiin pienempiin ja isompiin juhlahetkiin että matkustukseen ja matkakohteiden valintaan. Nyt pitäisi alkaa suunnitella herkkuja juhannuksen varalle... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Ginger! Todennäköisesti kesän kuluessa tämän tyylisiä postauksia tulossa lisää ;)

   Kerropa minkälaisiin herkkuihin päädyitte! Itse pyörin muiden vieraana joten en joudu/pääse itse suunnitelemaan menuita, mutta eiköhän herkkuja ole luvassa minullekin :) Mielestäni juhannus on siitä kiva juhla, että ainakaan minulla ei ole mitään pakollisia juhlaruokia siihen liittyen, vaan voi kokeilla uusia juttuja tilanteen ja paikan mukaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...