Sivut

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ruusuja

Heippa ja hyvää alkanutta viikkoa! Blogirintamalla on minun osaltani edelleen hiljaista, mutta eiköhän viimeistään ensi viikolla päästä normaalivauhtiin. Nyt minulla ei taida olla muuta ihmeempää päivitettävää, paitsi esittelen teille uudet kesäkorvikset, jotka tekaisin viikonloppuna itselleni ja siskolle.


Ruusut (jotka muistaakseni ovat synteettistä korallia) ovat helmet, joissa on kyllä reiät korupiikkiä tai vaijeria varten, mutta tein niistä mieluummin nappikorvikset liimaamalla helmet korutaustaan.


Vähän turhankin yksinkertaista! Korviksista tuli niin söpöt, että luulenpa, että joudun hankkimaan noita ruusuja lisää. Arvaatteko, kummat menivät siskolle ja kummat minulle? :)


Tietenkin lohenpunaiset ruusut jäivät minulle ja turkoosit siskolle. (Tuo väri muuten ei aivan välity kuvista, oikeasti se on vähän vaaleampi - mielestäni lohenpunainen on aika kuvaava sana värille.)

Vielä tämä viikko intensiivistä opiskelua ja sitten koittaa kauan kaivattu kesäloma!

Aurinkoista tätä viikkoa!

ps. Tervetuloa mukaan uudet lukijat! :)

4 kommenttia:

 1. Saako ruusukorviksia tilata? Tykkäisin valkoisista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tällä hetkellä mulla ei ole ruusuhelmiä enempää, katsotaan myöhemmin jos niitä lisää hankin.

   Poista
 2. tosi nättejä korviksia oot askarrellut! mistä tommosia ruusuhelmiä saa, mäkin tahdon :) muutenki kiva tää sun blogis :)

  http://repsupuuhaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Repsu! Ruusuhelmet ovat Helmiharakka-nimisestä helmikaupasta Itä-Helsingistä, tosin niitä oli kaiketi vain pieni erä siellä että en ole varma onko niitä enää jäljellä. Käynpä vastavierailulla blogissasi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...