Sivut

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Tekemistä mökille

Olemme lähdössä huomisaamuna poikaystävän kanssa mökille (ja mahdollisesti myös Kuopion viinijuhlille, jos sää näyttää yhtään paremmalta kuin tällä hetkellä). Valitettavasti ensi viikoksi on luvattu kylmää ja sateita ainakin jossain määrin, ja senpä takia etsiskelin eilen netistä jotain mökille otettavaa pikku projektia - koko aikaa kun ei jaksa lukea, vaikka sekin on mökillä ihanaa.

Löysin hyviä virkkausohjeita Kauhavan Kangas-Aitan sivuilta. Tässä joitain malleja, joista innostuin. (Kaikki kuvat Kauhavan Kangas-Aitan sivuilta!)Marketta-pitsimatto on kaunis ja ohjeessa kaksi kokoa. Helpoksikin ohjetta väitetään. Tosin en tiedä, mihin maton laittaisin!


Koreja käsityöläinen tarvitsee aina, ja Esteri-kori on varmaan suhteellisen nopea toteuttaa. Mökillä tässä voisi säilyttää vaikka kirjaston kirjoja tai villasukkia?


Nämä käsipyyhkeet on virkattu puuvillalangasta. Varsinkin raidallinen on mielestäni hauska ja sopisi mainiosti mökkityyliin!


Saunaranta-maton voisi laittaa saunan kuistille. Tähän tosin menee aika paljon (2 kg) kudetta. Jos matosta tekisi vähän värikkäämmän, tulisi siitä hauskemman näköinen!


Tänään sitten suunnistin kudeostoksille, minnepä muualle kuin Snurreen. Kauppias pahoitteli, että tällä hetkellä värejä on aika vähän, koska nähtävästi muutkin olivat halunneet hamstrata tekemistä lomalle. No, en silti joutunut tyhjin käsin lähtemään, ja kuulemma Snurren Facebook-sivuilla ilmoitetaan, kun värejä on taas enemmän saatavilla.Ostin valkoista ontelokudetta ihan vain sen takia, että se oli tarjouksessa, sinisestä trikookuteesta taas aion tehdä - enpäs vielä kerrokaan mitä! :)

Palaan mökiltä viimeistään ensi viikon alussa, kun eräs työkeikka kutsuu. Olen tehnyt muutaman postauksen etukäteen ajastettuna, joten blogi ei täysin hiljene, vaikka mökillä olenkin. (Toivottavasti ajastus toimii!)

Mainiota viikkoa sekä työläisille että lomalaisille!

PS. Blogger on kiukutellut minulle eilen ja tänään - pahoittelut, jos tekstissä/kuvissa/sivun asettelussa on jotain kummallista, en käsitä mistä se johtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...