Sivut

torstai 7. kesäkuuta 2012

Viikon väriterapia 6


Tällä kertaa viikon väriterapia jälleen kynsijuttujen muodossa. Sisko oli eilen käymässä ja lakkasimme kyntemme leffan katsomisen lomassa. Halusin kokeilla kivaa ideaa, joka on näkynyt monessa muotiblogissa, nimittäin kynsien lakkaamista eri väreillä.


Lakkaus ei olisi onnistunut ilman siskon apua, sillä tajusin, että minulta ei löydy tarpeeksi montaa eri väristä lakkaa (siis tarpeeksi eri väristä, oranssia ja kultaista kyllä löytyy monessa sävyssä) ! Onneksi sain lainata Rimmelin pinkkiä ja mintun väristä lakkaa, valkoinen ja violetti ovat omasta takaa.


Karkkisävyiset kynnet ovat selvästi muodissa, kiva bongailla kaupungilla ja metrossa vihreitä, pinkkejä ja keltaisia sävyjä. Myös blogeissa on näkynyt paljon pastellisävyisiä kynsiä.

Kuva Colour me ! -blogista.

Alunperin inspiroiduin Colour me ! -blogin Ian kynsistä - kaikki kynnet eri sävyisiä pastelleja, mahtavaa! Näyttää erityisen hyvältä Ian värikkäiden vaatteiden kanssa. :)


Normaalisti en pidä pastellisävyistä (esim. vaatteissa), mutta kynsissä ne tuovat iloista mieltä, varsinkin näin monivärisesti käytettynä. Tämä oli mielestäni tähän mennessä kesän paras kynsi-idea!

2 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäät kynnet! :) Minäkään en pidä pastelliväreistä muuten, mutta kynsissä ne näyttävät jostain syystä kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin, aika jännä juttu tuo pastelliväriasia eikö vain? :D Ei missään nimessä sisustuksessa tai vaatteissa, mutta kynsissä oikein kiva!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...