Sivut

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Fiskarsin tuliaiset

Kuten aikaisemmin mainitsin, ostin Fiskarsin reissulta jotain kotiin viemistä.

Itse antiikkipäiviltä ostin...
...vanhoja Kotiliesiä askartelutarkoituksiin. Ostamani numerot ovat vuosilta 1958, 1960 ja 1970.

 

Erityisen kiinnostunut olin vanhoista mainoksista, joita lehdissä onkin paljon. Myös artikkelit olivat huvittavaa luettavaa - nähtävästi vuonna 1970 on ollut vähintään yhtä vaikeaa kuin nykyäänkin saada Helsingistä kämppää! Myös monet lehtien neulemallit sopivat mainiosti ihan nykypäiväänkin.

Kuva lainattu Astiataivaasta.

Lisäksi ostin Arabian Tuuli-sarjan kuppeja äidin puolesta. Tuuli-sarja on ollut vanhemmillani juhla-astiastona, mutta sitä ei enää ole vuosikausiin valmistettu. Niinpä kupit olivat hyvä, joskin hintava löytö äidin kaappeihin. Tykkään astiastosta paitsi nimen (heh heh), myös ajattoman ja yksinkertaisen muotoilun takia!


Fiskarsissa oli tietenkin Fiskarsin tehtaanmyymälä, josta ostin todella halvalla yleissakset (jotka ajattelin säästää kangassaksiksi) ja ihanan keltaisen kuorimaveitsen.Itse antiikkipäivien messualueen ulkopuolelta löytyi Helmipöllön korukoju - ihastuin tuohon sudenkorentoon niin, että se oli pitkän harkinnan jälkeen pakko ottaa mukaan kotiin!ps. Päätin ruveta merkitsemään omat kuvani - ihan vain varmuuden vuoksi, kun nykyään kuvat leviävät netissä niin, ettei kuvien alkuperää tahdo löytää vaikka haluaisikin.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...