Sivut

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kesäkoruja

Tänään aamulla kun läksin kotoa, tuntui, että vihdoin on kesä. Luonto on runsaimmillaan ja jo aamusta tunsi, että on lämmin päivä tulossa. Nämä aatokset yhdistettynä siihen, että tarvitsin vielä kaksia hääjuhlia varten hankittuun mekkoon korut, saivat minut väsäämään päivän aikana itselleni hieman epätavallisen korusetin.


(Kerrottakoon tähän väliin, että olen tällä ja ensi viikolla muutamana päivänä töissä helmien keskellä - näin ollen inspiraatiota ja korutarvikkeita on yllin kyllin ympärilläni. Sen ansiosta tämä korusetti oikeastaan syntyikin!)


Materiaalina on simpukkahelmiä, kullattuja kukkahelmiä sekä kullattu ketju ja lukko. En saanut kovin hyvin vangittua simpukoiden värejä kameralle, mutta kerrottakoon, että ne ovat vasemmalta lukien auringonkeltainen, valkoinen sekä hempeä roosa.


Ja mikä tästä korusta tekee itselleni epätavallisen? No, ensinnäkin kullatut osat. En ole koskaan aiemmin tehnyt koruja kullatuilla osilla, koska koen hopean olevan enemmän oma värini. Ja kun kiinnityshelmet ja vaijerit on hankittu hopeanvärisinä, niin en ihan helposti lähde muun värisiä perusosia hankkimaan. Nyt kuitenkin mielessäni oli ajatus ruskettuneesta ihosta (minullako?! hah mikä vitsi), kullatuista korunosista sekä mekkoon mätsäävistä kiiltävistä simpukoista. Vaikka ruskettunut iho on kohdallani täysin utopistinen, lähdin kuitenkin seuraamaan inspiraatiotani.

Toinen hieman itselleni vieras asia koruissa on vaaleanpunainen väri. Toisaalta, kun mekossakin kerran on pinkkiä kerrakseen niin miksei sitten korussakin?


Ajatus lähti alunperin korviksista. Päätin, että hempeän vaaleanpunaiset simpukkakorut pitää saada. Tämän jälkeen päähäni pälkähtikin ajatus mitä jos laittaisinkin kullatut korunosat simpukan kaveriksi... Ja sitten piti tietysti saada kaulakorukin.


Mallailin jo korusettiä mekkoni kanssa, ja mielestäni se sopi oikein hyvin.

Enää pitäisi hankkia juhlava hartiahuivi tai bolero, sillä kirkkoon ei sovi mennä ihan olkaimettomassa mekossa ja kesäillassa (tai no, kesäpäivässäkin kuten viime aikoina olemme saaneet todeta) voi tulla viileä. Olen jo pitänyt kauppoja silmällä näitä ajatellen, mutta kerrassaan mitään ei tunnu löytyvän! Olisiko teillä lukijoilla vinkkiä, mistä etsiä hartiahuivia tai boleroa juhlatarkoitukseen?

2 kommenttia:

  1. Onpa kivannäköinen koru - ihanan kesäiset värit! Sopii varmaan todella nätisti sen mekkosi kanssa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...