Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Viikon väriterapia 11


Kummallinen kesä, kun tuntuu, että joka päivä vähän satelee tai on vähintäänkin harmaata. Vaan jos ei aurinko itse suostu paistamaan, voi aurinkoa loihtia itsensä ja muiden iloksi vaatteilla - niin minä tein eilen.Jollekulle toiselle nämä kirkkaat värit voisivat olla liikaa, vaan eivät minulle! Iloisenvärisistä vaatteista tulee hyvälle tuulelle.


Ja jos keltainen-oranssi-keltainen-yhdistelmä on liikaa, voi päälle vetää vähän hillitymmän värisen jakun.


Kuvassa olevaa rannekorua en olekaan tainnut esitellä täällä blogin puolella. Koru on tehty kätevästi kuminauhaan, ja materiaaleina on hopeoitu korumetalli sekä värjätty jade. Myös kaulakoru on itse tehty, jo vanhempaa mallistoa. Rusettisormus saatu kaverilta.

Muut tiedot: keltainen paita / Mango, jakku / kirppari, oranssit housut / H&M, laukku / kirppari, keltaisenoranssit balleriinat / Citymarket, kello / Michael Kors (siskolta saatu lahja).


Vaikkei aurinko paistakaan, niin kesällä on kivaa käyttää värikkäitä vaatteita - tai ainakin luulen, etten tällaista asua päälleni pukisi keskellä talvea!

Siskolle kiitokset kuvausavusta :)

Aurinkoa tai ainakin auringon värejä päiväänne!

2 kommenttia:

  1. Huh, hyvä että löytyi edes muutama onnistunut kuva! Pelkäsin että mikään ei onnistunut.. Toisaalta kun on noin kaunis kuvattava, kuvaaminenkin on helppoa. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...