Sivut

perjantai 24. elokuuta 2012

Viikon väriterapia 13


Väriterapiassa on ollut viime aikoina vähän hiljaista, koska olen ollut aika kiireinen. (Ei sillä, ettenkö edelleenkin olisi - muun muassa kaksi 15 sivun esseetä odottaa kirjoittajaansa...) Tämä ei onneksi tarkoita sitä, etteikö elämässäni olisi ollut väriä. Joskus on hauska tehdä värikarttoja yksinkertaisella kuvankäsittelyohjelmalla. Seuraavat värikartat on tehty Photoscapella muutamista tässä kuussa ottamistani kuvista.


Macaronit ovat kyllä kovin kuvauksellisia leivoksia. Yllä olevan kuvan macaronit tarjosi sisko - suosikkimakuni oli mustikka (violetti macaron keskellä).


Vaikka syksy lähenee, ruusut kukkivat edelleen. On hauskaa etsiä värivalitsijalla mahdollisimman monta väriä yhdestä kuvasta!


Elokuun illat tuovat mukanaan tummia värejä ja hehkuvia auringonlaskuja. Iltataivaasta löytyi monia mukavia, syksyisiä värejä.

Tämähän ei tosiaankaan ole mikään oma ideani, vaan muutkin bloggarit tekevät näitä. Esimerkiksi Pienellä Linnulla on säännöllisesti hauskoja värikarttoja - tässä postauksessa oikein väriviikko! Täytyy varmaan pian matkia ja tehdä oma väriviikko kuvineen. Myös Ikomin blogissa on säännöllisesti viikon värikartta (katso tunnisteen "viikon värikartta" alta) - tykkään niistä tosi paljon, käy sinäkin kurkkaamassa!

Värikarttojen tekeminen on kyllä väriterapiaa parhaimmillaan, jos tykkää kuvien kanssa näpertelystä!

4 kommenttia:

 1. Hih, värikollaasien teko on koukuttavaa ja ihanaa puuhaa! :) Ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukuttavaapa hyvinkin! Mutta mikäs siinä - ilmaista väriterapiaa :)

   Poista
 2. Onpa ihania värejä! Voisinkin ehkä vähän matkia tätä ideaa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...