Sivut

tiistai 21. elokuuta 2012

Winner

Eilen Hotelli Helkasta soitettiin.


Oli kuulemma paketti tulossa minulle päin.


Jännitys kasvoi pakettia avatessa, vaikka periaatteessa tiesinkin, mitä se sisälsi.


Oli nimittäin käynyt niin ihmeellisesti, että olin voittanut Kottaraisen Visuaalisesti vaativa -blogin kilpailun aiemmin kesällä.


Palkintona oli erikoismalli aaltojakkarasta, Ville Savimaan suunnitelemalla kuosilla. (Vaikuttaa melko arvokkaalta esineeltä, tuolia on tehty vain 50 kappaleen erä!)


Fiilikset nähtyäni voittojakkarani:Että voi olla minun näköiseni jakkara! Kuosissa on mielestäni samaa henkeä kuin rakastamissani Klaus Haapaniemen Taika- ja Satumetsä-astioissa. Siskokin sanoi tänään käydessään, että jakkara sopii meille täydellisesti :)


En ikinä ole voittanut missään kilpailussa tai arvonnassa, vaikka yritystä kyllä on ollut. Muistan, kuinka palkkasin siskoni ja veljeni joskus teininä näpyttelemään mahdollisimman monta osallistumista johonkin nettikilpailuun, jossa palkintona oli Brasilian matka. Se matka vaan olisi niin kuulunut minulle! Sama homma, kun jokin taho järjesti kilpailun, jossa voittajat pääsivät tutustumaan Tove Janssonin työhuoneelle. Osallistuin monta monta kertaa kaikkien perheenjäsenien nimillä, mutta voittoa ei kuulunut. Tove Janssonin työhuoneen näkeminen olisi ollut uskomattoman hienoa, fani kun olen. Mutta ei se mitään, nyt voitin niin hienon palkinnon että! Kiitos vielä paljon, Kottarainen, kilpailun järjestämisestä - palkinto tuli todella oikeaan osoitteeseen, sillä jakkara pääsi oikein rakastavaan kotiin :)

12 kommenttia:

 1. Se on kyllä todella kaunis jakkara, onnea voiton johdosta!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana jakkara, onnittelut voitosta! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mervi, Ginger ja Pieni Lintu onnitteluista! Aina kun katseeni käy jakkaraan, alkaa hymyilyttämään :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, Tuuli, onneksi olkoon!!!! Upea jakkara kertakaikkiaan ja niiiin sun näköinen:) Voi miten iloinen oon puolestasi!!

  Äiti

  VastaaPoista
 5. Oi miten hauskaa, että jakkara löysi näin ihanan kodin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos vielä kilpailun järjestäjälle!

   Poista
 6. Ooh, miten hieno jakkara! Kuola valui näppäimistölle kun noita kuvia katselin. :)

  VastaaPoista
 7. U-P-E-A jakkara, siis todella suloinen :) onneksi olkoon voitosta!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...