Sivut

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Valo-oksat ja teippausvinkki

Tein jälleen kerran heräteostoksen, jonka tarpeellisuus on vähintäänkin kyseenalainen. Citymarketissa oli valo-oksat isossa alennuksessa, ja olen muutaman viikon päästä järjestämässä juhlat, joiden teemana on valot - niinpä tuo valoviritys päätyi ostoskoriini ja heti kotiin päästyä paikalleen.


Tämä ei varsinaisesti ole kuitenkaan postaukseni aihe, vaan ajattelin vinkata teille yhden kätevän tavan piilottaa johdot. En ollenkaan pitänyt mustasta johdosta, joka luikerteli maljakosta kohti pistorasiaa. Keksin teipata johdon Teippitarhan mattavalkoisella teipillä, jolloin johdosta tuli huomattavasti huomaamattomampi!


Toki johto edelleen näkyy, mutta paljon vähemmän. Varsinkin kauempaa siihen ei kiinnitä ollenkaan huomiota! Toivottavasti tästä vinkistä on hyötyä, kun pimeä syksy lähenee ja kaikenlaiset valojohtoviritelmät astuvat kehiin.


Valo-oksat sijoitin kapealle ikkunalaudalle olohuoneeseen telkkarin vierelle. Kuvassa näkyy muuten aiempi teippailuni, nimittäin tv-tason tuunaus. Teippausprojektini sai aikaan sen, että täytyykin tehdä uusi tilaus Teippitarhaan kun mattavalkoinen teippi loppui - se on ollut tosi kätevä monessa kohtaa! Katso esimerkiksi keittiön seinän pikakorjaus täältä - se onkin varmaan paras teippailuideani. Lisää teippailuideoita esimerkiksi Teippitarhan blogissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...