Sivut

perjantai 21. syyskuuta 2012

Vihdoin jotain valmista

Taas on ollut monta rautaa tulessa niin koru-, virkkaus- kuin neulontapuolella. Onneksi tällä viikolla Novitan lähetys viimein saapui ja pääsin jatkamaan yhtä keskeneräistä työtä.


Hankoa, Miamia ja Silmua sekä äidille Seiska Veikkaa (äiti tuo punertava lanka ei oikeasti ole noin punainen vaan oranssimpi!). Näillä pitäisi nyt joku aika pärjätä kun entisestäänkin lankoja löytyy, öh, muutama kerä... Tilaus oli kuitenkin tehtävä, koska beigeä Miamia ei enää kaupoista löytynyt, ja postimaksujen takia kannatti sitten tilata muutakin. ;)


Ja tässä siis projekti, johon Miamia tarvitsin - pehmoinen syyspipo. Alunperin löysin idean pipoon Madam B.C.:ltä. Ohje hauskoilla puff stitcheillä tehtävään Urban Jungle -pipoon täällä.


(Älkää välittäkö hapsottavista hiuksistani, en jaksanut ruveta niitä suoristamaan tms. kuvausta varten - keskittäkää katseenne siis pipoon, ei hiuksiini.)

Lankana tosiaan siis beige Miami ja virkkasin menemään nelosen koukulla. Lankaa minulla kului huimat 1,5 kerää - pääni ei ole pienin mahdollinen.

Kuvaustaustana jääkaapin ovi, jonka on tarkoituskin olla peitetty postikorteilla ja magneeteilla. Jos siis mietitte mikä tuo sotku tuossa taustalla on...

Olen itsekin vähän yllättynyt siitä, että valitsin beigen pipon väriksi. Toisaalta värikkäiden neuleiden ja paitojen vastapainoksi voi välillä valita hillitympääkin väriä! Pipo tuskin talvella enää palvelee, sillä sen verran reikäinen se on, että ei tuulta pidä. Alkusyksyn kylmiin aamuihin se varmasti käy vallan mainiosti.

Onko sinulla monta virkkaus- tai neuleprojektia kesken?

Touhukasta viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Hienoa, nyt minulla on kaikki tarvittavat värit - sain nimittäin muut Tarjoustalon tarjouksesta:) Piposta tuli tosi kiva!!

  Terkuin äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu :) Ei jää siis virkkaaminen kesken ainakaan langanpuutteen takia! Ja kiitos kehuista :)

   Poista
 2. Hih, mulla on ollut tuo sama pipo jo jonkin aikaa työnalla. Jotenkin se ei vaan vaikuta kovin kivalta, ja oon jo ajatellut purkaa koko tekeleen. Tämä postaus sai miettimään purkamispäätöstä, sillä sun pipo on ainakin onnistunut hienosti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin tykästyin pipooni, varsinkin kun sen teki tarpeeksi isoksi ja löysäksi :) Eikä pipossa ollut kovin iso homma, joten voithan virkkailla pipon loppuun ja katsoa tuloksen - jos pipo ei sittenkään miellytä niin aina voi purkaa!

   Poista
 3. Tuli tosi kiva! :) Beige oli hyvä värivalinta, sopii monen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin minäkin ajattelin että beige olisi hyvä yleisväri, mutta kuitenkin vähemmän synkkä kuin musta :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...