Sivut

tiistai 4. syyskuuta 2012

Viikon väriterapia 14


Ei koskaan ole hyvä, että on reilu puoli tuntia luppoaikaa kaupungilla, sillä usein päätyy ostamaan jotain, mitä ei tosiaankaan ollut ajatellut ostavansa.


Minun kohtalokseni koitui H&M:n viimeinen säälittävä alerekki ja -50%-lappu. Viikon väriterapiassa siis tällä kertaa mekko-ostos:


Se on pinkki! Siinä on seeproja!


Pinkkihän ei todellakaan ole minun värini. Toisaalta nyt kun mietin tarkemmin, niin viime aikoina näitä pinkkejä asioita on jotenkin huomaamattomasti ujuttautunut elämääni: se lähti häämekosta (katso täältä tai täältä), sitten tulikin jo pinkki läppäri, jolla tälläkin hetkellä naputtelen. Onkohan tästä väristä tulossa joku uusi trendi itselleni?!


Mutta mekosta kyllä tykkään kovasti - se on juuri sopivan mallinen ja mukava päällä. Trikoomekkosäät tosin loppuvat pian, mutta tänään ainakin aurinko porottaa siihen malliin, että voin nauttia pinkkien seeprojen seurasta vallan mainiosti.


Kaveriksi vain neutraali kivihelmikoru sekä all time favourite korvikseni - Pau Brasilin appelsiinikorvikset. Appelsiinikorviksia saan pitää vain kesällä, joten parasta nauttia niistä vielä kun aurinko paistaa!

Värikästä viikonjatkoa!

PS. Ostin myös kivoja serviettejä:

4 kommenttia:

 1. Minkä kokosena ostit ton? Näin nimittäin myös sitä mun mekkoa alessa (se, jota lainasit risteilyllä) ja aattelin ensin ostaa sellasen sullekin, mutta sitten en ollut varma koosta.. Tosin musta tuntuu, että sulla tulis enemmän käyttöä sille mekolle jokatapauksessa, harmi että se on liian iso sulle. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S-koko, mäkin näin yhden kappaleen sitä sun mekkoa mutten ollu varma että oliko sekin alessa - sitä paitsi se oli M-kokoinen. Mutta mekkoja mulla kyllä nyt riittää niin että eipä haittaa!

   Poista
 2. Kivanmallinen mekko, ja servetit ovat myös hienoja! Minulla on kaksijakoinen suhtautuminen pinkkiin, välillä en voi sietää sitä ja välillä minulla on pinkkejä kausia jolloin taas tykästyn siihen. :)

  Blogissani on muuten sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ginger! Ehkäpä mullakin on pinkki kausi alkamassa, erityisesti tuollainen oikein vahva fuksia on kiva :)

   Kiitos tunnustuksesta, täytyypä laittaa eteenpäin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...