Sivut

perjantai 14. syyskuuta 2012

Viikon väriterapia 15


Tälläkin kertaa viikon väriterapiassa ostoksia. (Lupaan, että ensi viikolla jotain ihan muuta!) Alunperin meinasin tehdä tästä ihan "tavallisen" postauksen, mutta huomasin, että ostoksistani saa tehtyä ihanan syksyisen värikartan, joten päätin sijoittaa postauksen tähän kategoriaan. Vai mitä sanotte näistä väreistä?


Syksyisiä keltaisen, oranssin ja ruskean sävyjä - mikä sen parempaa! Seuraavaksi ostosten esittelyä.

Tein tosiaan tänään aamupäivällä joitain hieman enemmän ja joitain hieman vähemmän ennalta harkittuja syysostoksia. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen shoppailureissuuni, sillä sain hankittua tosi kivoja värikkäitä juttuja ja kaikki alennettuun hintaan.


Tätä ihanankeltaista neuletta lähdin alunperin ostamaan. Olin nähnyt sen Seppälän ikkunassa ja olin aivan varma, että se istuisi minulle hyvin, ja oikeassa olinkin! Neule oli normaalihintainen, mutta käytin Cityshoppari-kortistani 20% alennuksen, eli en joutunut täyttä hintaa maksamaan.


Neuleessa ei ole villaa, mutta se on tosi lämpimän tuntuinen. Väljä neulos sopii hyvin alkusyksyyn, kovimmilla pakkasilla tämä ei varmasti riitä lämmikkeeksi. Jos vain osaisin itsekin neuloa jotain tällaista!


Neuleen kaveriksi Seppälästä tarttui oranssi sormus, jolla oli hintaa kokonaisen euron verran.


Anttilassa taas oli tosi paljon kosmetiikkatarjouksia, minkä takia sinne menin. Sitten huomasin, että kaikki naisten kengät ja laukut olivat -40%, ja löysin itselleni sopivat syyskengät (joita olinkin jo jonkin aikaa metsästänyt). Nahkaa nuo eivät taida olla, mutta muuten oikein mukavat.


Niin tosiaan, myös laukut olivat reilussa alennuksessa... Kengät minun oli tarkoituskin ostaa, mutta laukkua ei! En kuitenkaan yksinkertaisesti voinut jättää viimeistä oranssia laukkua kauppaan, vaan sekin lähti mukaani.


Aivan täydellinen pikkulaukku, jossa on kuitenkin tilaa muullekin kuin lompakolle ja kännykälle!Seuraavana suuntasin Tiimariin, jossa kynttilät ja lyhdyt olivat kaikki alennuksessa. Ostin poistokopasta kolme suurta kynttilää olohuoneen pöydälle - nämä massiiviset kynttilät maksoivat yhteensä alle kympin!

Mitä sinä tuumaat näistä syksyisen värisistä ostoksistani?

Tunnelmallista, värikästä ja lämmintä viikonloppua kaikille lukijoille sekä satunnaisille kävijöille!

10 kommenttia:

 1. Ihanat ruskavärit!!

  Toi neule on tosi kivan mallinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikö olekin? :) Neule on myös tosi mukava päällä!

   Poista
 2. Kauniita syksyn sävyjä, ja tuo laukku on aivan ihana, juurikin täydellinen pikkulaukku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ginger :) Laukku on tosiaan kiva, eikä vähiten väriltään ;)

   Poista
 3. Värikartta on ihanan syksyinen, tuosta saisi poimittua värit vaikka syksyiseen tilkkupeittoon. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Tulisi tosi kiva tilkkupeitto :)

   Poista
 4. Hihii, ihan sun värisiä ja näkösiä juttuja! :) Muutamat jutut kelpais mullekin, esim. laukku sopisi väripilkuksi munkin asuihin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas vain! No saat lainata laukkua joskus jos haluat :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...