Sivut

perjantai 21. syyskuuta 2012

Viikon väriterapia 16


Tällä viikolla väriterapiassa esittelen muutaman värikkään blogin, joista tykkään ja jotka inspiroivat värien käyttöön. Kaikki blogit edustavat vähän eri aloja, joten toivottavasti listastani löytyy jokaiselle jotakin.

Kuva: Ikomi

Kuva: Ikomi

Ikomi - värikästä elämää -blogi on yksi suosikkejani. Sieltä löytyy muistikirjailua, inspiroivia asioita, viikon värikarttoja, matkakuvia ja paljon muuta. Tällä viikolla -tunnisteen alta löytyvät viikottaiset pienet ja kivat tavoitteet ovat muistuttaneet minua siitä, että jokaisesta päivästä pitää löytyä jotain itselle mukavaa.

Kuva: Hupsistarallaa

Kuva: Hupsistarallaa

Hupsistarallaa -blogin kaikki käsityöihmiset varmasti jo tietävätkin, ja ehkä muutkin Ylen Blogistania -sarjan jälkeen. Värikkäistä blogeista tätä vain ei voi olla mainitsematta! Blogista löytyy vaikka mitä värikästä itse neulottua, ommeltua ja tuunattua. Aivan käsittämättömän hieno on ensimmäisen kuvan Villi Pohjola -eläinpeitto (joka muuten löytyy Ravelrystä, klik). Myöskään huumoria ei blogista puutu!

Kuva: Colour me !
Kuva: Colour me !

Hieman eri sarjaa onkin sitten Indiedaysin Colour me ! -blogi. En lue kuin muutamaa muotiblogia, mutta tästä blogista tykkään nimenomaan värien käytön vuoksi. Ian värikkäät asut, kynnet ja korut inspiroivat omaakin pukeutumistani.

Kuva: Bright Bazaar
Kuva: Bright Bazaar

En myöskään lue blogeja, jotka ovat pelkästään sisustusblogeja. Sisustusblogikategoriassa yksi lemppareistani on kuitenkin englantilainen Bright Bazaar -blogi, josta löytyy todella paljon värikkäitä sisustusvinkkejä. Blogin motto onkin "because beige is boring!"

Kuva: Color Me Katie
Kuva: Color Me Katie

Color Me Katie -blogi on todella jännittävä, hyvää mieltä tuova blogi. Blogin pitäjä Katie on mm. valokuvaaja ja katutaiteilija sekä "fun maker". Blogissaan hän esittelee värikkäitä projektejaan, asioita jotka saavat hymyilemään sekä elämäänsä kissansa kanssa. Tämä blogi saa ehdottomasti hymyn kasvoille, vakavuus puuttuu siitä kokonaan!

Toivottavasti nämä värikkäät blogivinkit piristivät päivääsi!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...