Sivut

tiistai 23. lokakuuta 2012

2 x valkoiset korvikset

Äiti pyysi minua tekemään hänelle valkoiset korvikset. Asia oli hieman ongelmallinen, sillä minulla ei varsinaisesti ollut valkoisia helmiä, eikä helmikaupassakaan ollut kovin montaa vaihtoehtoa nimenomaan valkoista (ei siis kirkasta). Lopulta päädyin tekemään kahdet eri korvikset, ja toivoin, että äiti tykkäisi ainakin toisista.

Korvikset #1:


Nämä on vähän tällaiset lumiukot, mutta sekä minä että äiti tykättiin näistä. Tuo valkoinen pienempi helmi on jotakin kiveä, mutten nyt kuollaksenikaan muista, että oliko se jadea vai jotain aivan muuta...

Korvikset #2:


Toiset korvikset ovat siinä mielessä hieman poikkeukselliset, että tein ne tappikorvakorupohjiin, joista helmet helmihattuineen roikkuvat. Harmittaa, etten älynnyt kuvata näitä äidin korvissa, koska näin ne oli tosi vaikea kuvata eivätkä näytä yhtä järkeviltä kuin korvissa. Joka tapauksessa äiti tykkäsi näistäkin eli mission accomplished :)


Aika talviset varsinkin näin valkoisella alustalla kuvattuna, mutta ainakin valkoinen sopii melkeinpä minkä vaatteiden kanssa tahansa!

Hassun valkoinen postaus tälle blogille, ensi kerralla jotain värikkäämpää ;)

4 kommenttia:

  1. Noi on ihanat! Tulee heti positiivisia mielikuvia talvesta mieleen, mikä ei ole aina helppoa. Ihania "huurteisia" helmiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista :) Nuo huurretut vaaleat helmet on kyllä varsinkin yksistään aika talvisia - mutta nättejä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...