Sivut

maanantai 29. lokakuuta 2012

Heijastinkukka

Olin ostanut joskus ajat sitten heijastinnauhaa muistaakseni käsityömessuilta. Pari päivää sitten muistin sen olemassaolon, ja virkkasin siitä pienen heijastinkukan.


Nauha oli sen verran leveää ja kierteille menevää, että en usko sen olevan tarkoitettu virkkaamiseen - sitähän varten on olemassa ohutta virkattavaa heijastinlankaa. No, se ei minua estänyt!


2,5 mm:n koukulla sain helposti virkattua kukan takkia varten. Ei tuo nyt ehkä mikään mestariteos ole, mutta ainakin yksi heijastin lisää. Nyt kun olen itsekin auton ratissa pimeällä ollut, huomaa heijastimien tärkeyden ihan eri lailla.


Vielä pitäisi kehitellä lisäheijastimia roikkumaan takin sivuillekin. Ehkä pitäisi käydä kangaskaupassa ostamassa heijastinkangasta...? Monissa blogeissa on näkynyt hienoja heijastimia, jotka on ommeltu juuri tuosta heijastavasta kankaasta. Jostain kuitenkin luin, että ne vanhanaikaiset kovat muoviheijastimet ovat niitä näkyvimpiä, eli pitääpä olla tarkkana kaupoilla.

Kivaa tätä viikkoa!

6 kommenttia:

 1. munkin tekis mieli hirveesti vääntää ite kaikenlaisia heijastimia mutta kun niiden näkyvyydestä ei kuitenkaan oo minkäänlaista taetta niin oon sitten päättänyt pitäytyä vaan sellasessa jalkaan/käteen napsautettavassa heijastimessa (siis se sellanen pitkä, hassua muovia oleva suoraks jäykistyvä (...) jonka saa rullaamaan koko raajan ympäri) - se kun näkyy varmasti ja joka (melkein) suuntaan!

  ...ootan kyl silti että mitä saat kehitettyä, ihan hirveen kekseliäitä ollu ihmiset heijastinten kanssa, eikä todellakaan oo mikään turha juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi nanna! Juu ne napsautettavat heijastimet on kyllä käteviä, vaikka yleensä niissä on jotain rumia mainoksia koristeena ;) Itse ajattelen niin, että nuo itsetehdyt heijastimet on lähinnä lisänä ja koristuksena, varsinainen turvallisuus täytyy hoitaa muilla heijastimilla. Ja tosiaan kiva kun blogeista saa hyviä ideoita tähänkin asiaan! :)

   Poista
 2. Vähän on kukkasi esteettisempi ja hienompi kuin oma tapani. Pari vuotta sitten ostin heijastusteippiä ja teippasin sillä lenkkeilytakin hihojen, ja ulkohousujen lahkeiden ympärille reilusti teippiä. Muistaakseni vedin viellä teipillä x:n selkään jotta näkyi varmasti kauas. Onneksi teippi irtosi ja loppui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo kyllä kuulostaa paljon näkyvämmältä kuin pikkuinen kukka rinnuksissa :D Varsinkin tuo X:n vetäminen selkään kuulostaa erittäin toimivalta!! Esteettisyys tietty on sitten eri asia ;)

   Poista
 3. Tosi hieno heijastinkukka! Mahdatko muuten olla tulossa tänä vuonna Suomen kädentaidot-messuille? Mä olen menossa 17.11. Olisipa hauskaa jos törmättäisiin siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni :) En ollut ajatellut meneväni, Tampere on minun näkökulmastani vähän kaukana, ja tuona päivänä olen järjestämässä pirskeet joten en taida ehtiä messuille. Olin oikeastaan ajatellut että menisin tänä syksynä vain Wanhan Sataman naisten joulumessuille (jos sinnekään) - ne on olleet mukavat ja aika halvat messut. Jotenkin olen aika laiska messuilija, se ihmisten ja näytteilleasettajien määrä saa mut aina ihan uupuneeksi. Mutta raportoipa sinä niistä Suomen kädentaidot -messuista blogissasi! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...