Sivut

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Päivän väri: turkoosi

Vähän samalla lailla kuin pinkkiä, en ole koskaan pitänyt turkoosia minun värinäni. Toki silloin kun minulla oli tulipalopunaiset hiukset, turkoosit paidat näyttivät hyviltä päälläni muodostaessaan kontrastin hiusteni värin kanssa. En silti ole koskaan erityisemmin välittänyt turkoosista, ainakaan omissa vaatteissani. (Joillekuille tuo väri kyllä sopii erinomaisesti!) Huomasin, että viime aikoina turkoosia on kuitenkin hivuttautunut elämääni...


Kesällä ostin heräteostoksena turkoosin lasivadin muistaakseni Sokoksen alennuksesta. Hedelmät näyttävät siinä hyviltä, koska hedelmien keltainen/punainen/oranssi väri muodostaa kivan kontrastin turkoosin kanssa.


Sitten pelastin kaverini kirpparikassista turkoosi-mustan trikoomekon. Kuvio ja väritys ei ole ollenkaan näköiseni, mutta silti tykkään mekosta kovasti!


Eilen sitten käväisin Tarjoustalossa, ja matkaani lähti 4 kerää 7 veljestä -lankaa (2 kerää tarjouksessa 7,50e!). Täysin yllätyksettömien värien keltaisen ja oranssin lisäksi huomasin, että ostoskoristani löytyi myös vaaleampaa ja tummempaa turkoosia!


Ei minulla ole hajuakaan, mitä näistä tulen tekemään... Mutta en vain voinut vastustaa tuota väriyhdistelmää.


Kiikuttaessani lankoja kohti kassaa, katseeni kiinnittyi - yllätys yllätys - tarjouskynsilakkakoriin. Rimmelin turkoosi lakka 2 eurolla päätyi näin ollen matkaani. Kokeilinkin lakkaa heti saman tien, ja kaveriksi lisäsin muutaman mustan kynsitarran. Tätä väriä en ole koskaan aiemmin kynsiini lakannut, mutta kerta se on ensimmäinenkin ja tykkään lopputuloksesta.


Kyllä nyt on päivässäni turkoosia kerrakseen! Vielä kun täytän turkoosin vakio-lattemukini kahvilla, niin kaikki mätsää yhteen.

Minkä värinen sinun päiväsi tänään on?

6 kommenttia:

 1. Oi, ihana toi mekko! Ja näytät niin pikkuruiselta. <3

  Ens kerral kun lakkaan kynnet sun luona, tiiän mitä lakkaa lainaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :D

   Jep, aattelinkin sua kun ostin ton lakan ;)

   Poista
 2. Nuo kaikki ostamasi langat sopivat jollain jännällä tavalla yhteen, ja niistä voisi tehdä hyvin jonkun nelivärisen jutun. Jännää tämä on siksi, etten ikinä olisi itse tajunnut yhdistää noita värejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä minäkin ajattelin kun niitä kaupassa katselin! En siis ole hullu kun sinäkin olet sitä mieltä :D

   Poista
 3. Wow, mekko ja kynnet ovat kuin tehdyt toisilleen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...