Sivut

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Pullosta maljakko

Meillä on ystävän kanssa käsityökerho. Käsityökerho ei vielä ole kokoontunut kuin muutaman kerran, mutta hauskaa on ollut. Ohjelmassa on ollut spreijaamista, koska se on ystäväni erikoisosaamisalue ja koska olemme kokoontuneet hänen luonaan. Yhden kerran vein mukanani Hartwallin juhlavuoden lonkeropullon, jonka halusin spreijata kukkamaljakoksi. Tässä lopputulos:


Itse asiassa alunperinkin ostin tuon juhlavuoden lonkeropullon sen takia, että pidin sen muotoilusta ja näin heti potentiaalia jatkokäytölle. Jos oikein muistan, spraymaali oli ihan rautakaupasta ostettua automaalia. Ei tarvittu kuin muutama kerros, ja lopputulos on mattakeltainen maljakko.


Spreijaaminen kannattaa tehdä ulkona tyynellä säällä. Maljakon spreijasimme jo aika kauan sitten, jolloin oli vielä sen verran lämmintä, että pystyimme istuskelemaan ulkona kuivumisen ajan.


Tykkään kovasti lopputuloksesta, ja vaaleanpunainen neilikka keltaisine maljakoineen piristää kyllä mukavasti ruokapöytäämme!

PS. Viime aikoina blogiin on tullut muutamia uusia lukijoita - lämpimästi tervetuloa mukaan :)

14 kommenttia:

 1. Upeita! Pitäis itsekin kokeilla, jos olis pöytätilaa mihin tuollaisia laittaa ;) Muutenkin sulla on ihanan värikäs ja epä-syys-harmaa blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öhöm, ei täälläkään varsinaisesti mitään pöytätilaa ole, säilytän maljakkoja kaapissa ja otan esille vain silloin kun niitä tarvitsemalla tarvitsee :) Kiitos kehuista, lämmitti mieltä!

   Poista
 2. On kyllä nätti pullo. Itekin oon aatellut spreijailla jotain piakkoin.

  VastaaPoista
 3. Erinomainen idea! Tuollainen spreijattu pullo taitaa koitua Halloween-tarpeistoon. Kiitos vinkistä.

  Minäkin ostin tuota lonkeroa tuon pullon vuoksi. Visioita "askarteluun", mutta vaatisi niin monta pulloa, ettei taida saattaa juoda :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja! Totta, Halloween-teemaanhan tuo sopiikin hyvin :)

   Poista
 4. Ihana maljakko, niin pirteän keltainen ja tuo muotoilu on tosiaan kiva! :) Hauska myös tuo pullon spreijausidea, pitääpä alkaakin katsoa kaupassa pulloja sillä silmällä missä niistä olisi aineista maljakoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ginger :) Ostin pullon ennen kuin olin keksinyt spreijausidean, mutta joku ääni takaraivossa sanoi minulle pullon alkossa nähdessäni että kyllä sille vielä jotain käyttöä tulee!

   Poista
 5. Ostitko hai-saappaatkin kirppikseltä ? Olen metsästänyt ton värisiä haita,...paljollako möisit ne?
  Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tanja! Ostin Hai-saappaat ihan kaupasta, muistaakseni Sokokselta monta vuotta sitten. Käsittääkseni myytävät värit vaihtelevat hieman vuosittain ja koko ajan tulee uusia värejä. En valitettavasti halua myydä omiani (ja sitä paitsi olen käyttänyt niitä niin paljon että se jo niissä näkyy), toivottavasti onni potkii ja löydät samanlaiset! Kannattaa myös aina aika ajoin kurkkailla Huuto.nettiä, sieltäkin voisi löytyä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...