Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sunnuntain suosikit

Tänään on ollut oikein onnistunut sunnuntaipäivä, sillä työprojektin lisäksi olen kerennyt puuhailemaan vaikka mitä muuta.


Aamusta lähdin kaverin kanssa kirpparille, jossa tein hyviä löytöjä. Paras löytö oli kuvan kirkkaankeltainen syystakki vain 4 eurolla! Tuo jos mikä piristää ankeina syyspäivinä :)


Ostin myös kivan t-paidan, jonka selkäpuolella on pitsikoristelu (1,5e). Tein muitakin löytöjä, mutta koska ne saattavat liittyä joululahjoihin, en valitettavasti voi paljastaa enempää...


Kirpparilta ajelimme Regattaan kahville ja korvapuusteille. Kirppari+Regatta-kombo on osoittautunut erittäin toimivaksi yhdistelmäksi aurinkoisina sunnuntaiaamuina, eikä se pettänyt tänäänkään. Tiesittehän, että Regatassa santsikupeista kahvia maksetaan takaisin 5 senttiä? Mitä enemmän juot, sen halvemmaksi tulee!

Jos et koskaan ole Regatassa käynyt niin suosittelen sitä mihin tahansa vuodenaikaan, mieluiten aurinkoisella säällä. Pikku kahvitupa on sisustettu kaikenlaisilla vanhoilla esineillä ja tarjolla on pullaa ja muita leivonnaisia. Ulkona on paljon pöytiä ja tuoleja, vanhanaikainen musiikki soi ja lämmikkeeksi on vilttejä. Makkaraakin saa paistaa, jos siitä tykkää. Kerrassaan mainio paikka Helsingissä!


Sunnuntaitani ovat piristäneet myös eilen illalla tekemäni lakkaukset. Käytin alla vaaleanpunaista Kone Helsingin lakkaa (Tarjoustalosta huimat 2 euroa!) ja annoin kuivua. Tämän jälkeen teippasin masking teipillä diagonaalit kynsiin ja lakkasin yläpuolen Goshin oranssilla lakalla.


Muokkasin myös eilen tekemääni korua hieman. Jokin korussa tuntui vielä kaipaavan parannusta, ja muistin, että alkuperäisen suunnitelmani mukaan koruun piti laittaa hopeanvärisiä siemenhelmiä muiden helmien väleihin. Tuumasta toimeen, ja nyt on koru sellainen kuin haluankin, sillä lisäpituuskaan ei ole pahitteeksi.

Miten ruutujen siellä puolen on sunnuntai kulunut?

8 kommenttia:

 1. Aivan mahtava löytö tuo takki! :) Ja noin halvalla! :)

  VastaaPoista
 2. Joo, ihan superihana toi takki! :) Ja t-paidan pitsiyksityiskohtakin on kaunis. E varmaan arvostaa jälleen yhtä takkia komerossa.. ;) Hitsi kun jaksaisi itsekin joskus herätä kirpparille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha heti ajattelit samaa kuin minä takkiostoksen jälkeen (mitähän E tykkää) - mutta se vaan totesi että olipa halpa takki :D Täytyy käydä tsekkaamassa se Vanhan kirppari joku kerta, sinne ei edes tarvii herätä niin aikaisin kun se aukeaa vasta kymmeneltä :)

   Poista
 3. Vau, toi takkilöytö on huippu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, takki oli jo tänään päällä ja viimeistään nyt varmistuin siitä, että se tosiaan oli löytö! :)

   Poista
 4. Halkesin melkein kateudesta täällä kun näin tuon takkikuvan ja vielä sen hinnan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Olen kyllä äärettömän tyytyväinen löytööni, pakko myöntää!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...