Sivut

torstai 25. lokakuuta 2012

Tämän hetken lempiasioita

Jee, minutkin haastettiin monissa blogeissa pyörineeseen Lempiasioita-haasteeseen. Haaste on peräisin Mokon maailmasta, ja minut siihen haastoi Madam B.C., kiitos paljon!

Ideana on siis listata tämän hetken 10 lempiasiaa, eli täältä pesee:


1. Syksyn värit - on niin mukavaa, kun ulkona on värikästä!


2. Aamupalahetket vakiomätöllä: puolet rahkaa, puolet turkkilaista jogurttia, siihen ihanaa kanelimysliä päälle ja juomaksi God Morgonin appelsiinimehua muumilasista. Niin ja lukemiseksi tietysti Hesari.


3. Kaikenlaiset käsityöt - nyt on oikea innostus menossa, monen monta rautaa tulessa käsityörintamalla!


4. Ihana ihana keltainen kirpputorilta löydetty takki ja mätsäävät Hai-saappaat. Plus samanvärinen neule, joka ei tosin ole kuvassa.


5. Leipominen ja sen tuoma tuoksu: olen viime aikoina leiponut aika urakalla, joka viikko jotakin!


6. Arjen luksus kuten Ranskasta hamstrattu ihanan tuoksuinen suihkugeeli, jota säästellään erityissuihkuhetkiin, sekä maailman paras huulirasva, myöskin Ranskasta tuotu (niitä taitaakin olla vielä muutama laatikon pohjalla varastossa...). Molemmat merkkiä Le Petit Marseillais. Näitä aina tuon Ranskasta mukanani tai pyydän Ranskassa kävijöitä minulle rahtaamaan.


7. Kahvihetket, herkuilla tai ihan ilmankin. Mieluiten seurassa!


8. Orkidean kasvun seuraaminen: jälleen on uusia nuppuja tulossa lyhyen hiljaisen kauden jälkeen! Lue lisää orkidean kasvatuksestani vanhasta postauksesta.


9. Perjantaikokkailut poikaystävän kanssa - perjantaisin meillä on tapana tehdä jotain herkkuruokaa yhdessä, kattaukseen panostetaan enemmän kuin arkena (no siihen ei paljoa vaadita, hah) ja viini valitaan huolellisesti sopimaan ruuan kanssa. Kuvassa herkullista sitruunaglaseerattua kanaa, uuniranskiksia sekä sitruunamajoneesia. Katso resepti täältä!


10. Kuvassa näkyvät sekä toiset ihanat pitkät villasukat, jotka olen molemmat saanut äidiltä joululahjoiksi. Kesän jälkeen on kivaa, kun saa taas laittaa lempivillasukat jalkaan. Okei pakko myöntää, että tämä viimeinen oli hieman keksimällä keksitty... Mutta nimenomaan tälläisistä pienistä asioista kun hakee iloa, niin arjesta tulee mukavampaa!

Haasteeseen kuului sen jakaminen viidelle blogille. Pahoittelen, jos hyvän mielen haaste on jo näihin blogeihin ehtinyt, mutta ilman sen kummempia tarkasteluja haastan seuraavat blogit listaamaan tämän hetken lempiasioita:

Tässä ohjeet haasteeseen osallistumiseen:
 1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi (voit halutessasi kopioida haastepostaukseen yllä olevan blogihaastekuvan ja/tai käyttää omia kuviasi)
 2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille
 3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
 4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein!

9 kommenttia:

 1. Munkin tän hetken lempparijuttu on juuri tuo SUN ihana keltainen takki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi ei :D Tai siis voitko saada iloa kivasta takista joka ei ole sun?! :D

   Poista
  2. Heh, kyllä! vaikka kivempi se toki olisi omana ;)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Kivoja juttuja olet listannut. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja juttuja ! Erityisesti tykkäsin tuosta kuvasta, jossa näkyy keltainen takki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petriina :) Minäkin tykkään siitä kuvasta :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...