Sivut

lauantai 6. lokakuuta 2012

Varma syksyn merkki...

...on tietenkin (?) enenevä kiinnostus violettiin väriin. Kesällä en missään nimessä käytä ainakaan kovin tummaa violettia vaatteissa tai koruissa, mutta kun ilmat viilenevät ja lehdet kellastuvat, niin kummasti alkaa tuo väri kiinnostaa. Tykkään violetista syksyllä erityisesti koruissa, ja siksipä teinkin uuden violetinsävyisen korun kokoelmiini.


Materiaaleina on kahta eri sävyä vahahelmiä, tavallisia mustia lasihelmiä sekä väritöntä aasialaista kristallia. Korun kruunaa suuri metallisydän.


Tykkään sydämen koristeellisuudesta ja mielestäni se sopii erinomaisesti vahahelmien ja kristallin seuraksi.


Korussa on samoja sävyjä kuin olohuoneen pöydällä majailevassa luumunvärisessa mariskoolissa. Itse asiassa alunperin, kun korua suunnittelin, ajattelin ennemminkin marjoja kuin luumuja, mutta samapa tuo, kivoja värejä kuitenkin.


Tein korusta niin pitkän, ettei siihen tarvita lukkoa, vaan se menee juuri ja juuri pujottamalla kaulaan. Joskus lukko itsessään toimii korussa koristeena, mutta tämä koru ei sellaista tuon metallisydämen takia kaivannut.


Kuulutko sinäkin joukkoon, joka aina syksyn tullen alkaa kiinnittämään enemmän huomiota violetin ja liilan sävyihin? Ainakin kaveripiirissäni olemme todenneet, että violetti jostain syystä kuuluu ehdottomasti syksyn sävyihin!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Mä olen aina jotenkin vieroksunut tuota väriä, joitain violetteja juttuja on vaatteissa ja koruissa, mutta tosi vähän.

  Kaunis koru! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violetti on kyllä sellainen väri josta joko tykkää tai ei tykkää. Kiitos kehuista :)

   Poista
 2. Tosi nätti koru, toi sydän muistuttaa ihan sitä mun sydänkorua, mitä säkin kattelit. :) Kiva että sullakin on nyt oma! Tosin toi on kyllä ehkä kivempi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä muistuttaakin. Muokkasin itse asiassa vielä korua vähän kivemmaksi... :)

   Poista
 3. Korusta tuli nätti! :) Mulla violetti kuuluu lempiväreihin ihan ympäri vuoden ja sitä on eksynyt hieman mm. meidän kodin sisustukseen. Meiltäkin löytyy tuo samainen mariskooli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu! Minäkin tykkään violetista yleisesti ottaen, mutta en vaatteissa sitä käytä kuin syksyllä ja talvella. Mariskoolissa tuo väri on paikallaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...