Sivut

maanantai 1. lokakuuta 2012

Viikon väriterapia 17


Tällä viikolla väriterapiassa hieman kynsi-inspiraatiota. Muutamissa seuraamissani blogeissa on tosi hyviä kynsi-ideoita, joita ajattelin nyt jakaa kanssanne!

Kynsien lakkaaminen on vasta viime vuosina elämääni tullut kauneusharrastus. Edelleenkin itselläni on kausia, jolloin en vain ehdi tai jaksa lakkailla, elämässä on tärkeämpiäkin asioita. Mutta kyllä se vaan piristää kun luennolla katse kiinnittyy iloisenvärisiin kynsiin!

The Beauty Departmentilla on paljon tutoriaaleja ja myöskin perusohjeita kynsihommiin. Kyseisen sivuston kynnet eivät välttämättä ole aivan minun tyyliäni, mutta ohjeet ovat hyödyllisiä ja toimivat kyllä inspiraation lähteenä.


Tässä postauksessa ohje pilkkujen tekemiseen ja yläpuolella muutamia ideoita. Alapuolella huomattavasti minua lahjakkaamman ja kärsivällisemmän lakkaajan, nimittäin siskoni pilkkukynnet, aika herkulliset!


Siskoni Port Coton -blogiin pääset tästä linkistä!


Itse olen aikaisemmassa postauksessa kokeillut liukuväritekniikkaa, johon löytyy The Beauty Departmentilta selkeä ohje. Nuo auringonlaskukynnet olivat tosi kivat!


Yllä näkyvä kynsi-idea on mielestäni tosi kiva, mutta vähän epäilen etten itse saisi siitä noin järkevän näköistä vaan lopputulos olisi yhtä suttua...

Toinen kynsien lakkaamiseen innostava blogi on jo edellisessä viikon väriterapiassa mainitsemani Colour me !. Ia käyttää ihanan pirteitä värejä ja kynsitarroja lakkauksissaan, tässä muutama esimerkki:


Piparilakkaukseen videotutoriaali täällä!

(Alkuperäinen postaus täällä.)

Kynsien lakkaaminen eri karkkiväreillä on aina yhtä piristävä idea.

(Alkuperäinen postaus täällä.)

Kynsitarrat tekevät tavallisesta yksivärisestä lakkauksesta ihan erilaisen.

Itsekin olen muutaman kerran kokeillut tarroja. Tässä kuva kesähääkynsistäni:Kolmas blogi, joka inspiroi kynsilakkailussa, on yhdysvaltalainen The Dainty Squid. Blogin pitäjällä Kaylahilla on persoonallinen tyyli, aivan massiivinen kokoelma kynsilakkoja ja pastelliväriset hiukset. Blogin lukeminen toimii siis hyvin väriterapiana!

Alkuperäinen postaus täällä.

Kaylah kokeilee välillä aika erikoisiakin väriyhdistelmiä, joita ei välttämättä itse tulisi ajatelleeksi.


Tämän postauksen kynnet ovat yhdet suosikeistani! Olisipa minulla noin montaa yhteen sopivaa sävyä yhdisteltäväksi.

Alkuperäinen postaus täällä.

Galaksikynnet ovat taas kerran sellainen idea, joka ei varmaan itseltäni onnistuisi. Mutta aika mahtava toteutus Kaylahilla!


Myös mansikkakynnet ovat tosi hauska idea! Ohje näihin kynsiin löytyy The Dainty Squid-blogista.

Nyt sitten vain kynsilakat kouraan ja ideoimaan! Vähän epäilen, etten jaksa muuttaa lakkailujani muodinmukaisesti harmaaksi, mudanväriseksi tai ruskeaksi, vaikka ne taitavat tällä hetkellä ollakin muotivärejä kynsissä. Värikäs on aina värikäs ;)

Onko sinulla jotain hienoja (ja mielellään helppoja) kynsi-ideoita jaettavaksi?

4 kommenttia:

 1. Joo mulla on kanssa toi että kynnet pitää olla VÄRIKKÄÄT eikä mitkään ruskeet tai tummat viininpunaiset muodikkaat :D Ootkos koskaan kokeillut konadeja? Niillä on melko näppärä tehdä hienoja kynsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sittenhän olemme samaa mieltä asiasta :D En ole kokeillut konadeja enkä itse asiassa tiedä niistä muuta kuin että joissain blogeissa olen nähnyt tuon sanan mainittuna... Onko ne niitä sellaisia "tarralevyjä" joista sitten laitetaan koko kynnen alueelle kuvio? Vai olenko aivan erehtynyt? :D

   Poista
 2. Ohhoh, enpä olisi arvannut, että kynsiin voi laittaa galaksejakin...! Aikamoisen hienoja malleja!!

  Terkuin äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en minäkään! Kaikki on mahdollista :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...