Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

Ovikranssi äidille

Tällaisen ovikranssin vein viime viikonloppuna äidille tavallaan tuparilahjaksi:


Kranssipohjan ostin kirpparilta, silkkinauha oli kesällä rekvisiittana kaverin polttareissa ja helmet sekä metallilanka löytyivät korutarvikepakistani. Mitään täysin uutta ei siis tätä kranssia varten tarvinnut ostaa. Kivaa, että välillä saa tehtyä kierrättämälläkin "uusia" juttuja.


En ole aivan varma, mitä äiti ajatteli kranssista, mutta mielestäni siitä tuli tosi äidin näköinen - vaaleansinistä ja hempeitä vaaleita helmiä. Valitsin tällaiset elementit myöskin sen takia, että nyt kranssi on melko lailla ympärivuotinen, eikä esim. pelkästään joulun alla käytettävä.

Onko muuten teidän mielestä ok ostaa lahjoja kirpparilta? Itse olen saanut eräältä kirpparihaukkaystävältäni moniakin kirpparilta ostettuja lahjoja (esim. vaatteita ja koruja), ja minusta on tosi kivaa tietää, ettei lahjaani varten ole tarvinnut tuottaa mitään uutta. Ympäristöystävällisyys on plussaa myös lahjoissa, ainakin minun mielestäni. (Tästä syystä on myös kiva antaa ja saada ei-aineellisia lahjoja, kuten leffa- tai ravintolareissulahjakortteja!) Toki kirpputoreilta voi olla haastavampaa löytää lahjoja, mutta toisaalta sekin tuntuu hienolta lahjaa saadessa - sitä varten lahjan antajan on täytynyt ajatella juuri minua kirpparia kiertäessään.

Olisikohan tässä nyt tarpeeksi höpötetty yhden ovikranssin osalta...? ;)

2 kommenttia:

  1. Kyllä tykkäsin kovasti!! Ihan niin kuin sanoit, kranssi on just minulle sopiva ja sekin oli mukavaa, että osasit tehdä sen valmiiksi olevista aineksista. <3

    T. äiti

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...