Sivut

torstai 15. marraskuuta 2012

Se pasta

Kaikki blogeja lukevat ovat varmaankin saaneet jo tarpeekseen sen blogipastan hehkutuksesta. Hyvä, niin minäkin. Mutta pakkohan sitä oli kokeilla, että on mielipide asiasta...


En ole aivan varma uskallanko edes sanoa tätä, mutta...


...vaikka pidän joka ikisestä pastan komponentista (avokado, chili, lime, parmesaani, pecorino, basilika) erikseen...


...niin minusta tämä ei nyt ollut niin hyvää kuin on hehkutettu. Ihan ok pasta, mutta rehellisesti sanottuna olen syönyt parempiakin. No nyt se on sanottu! Ehkä vika on minussa (tai reseptin toteutuksessa) - en nimittäin ollut uskoa makunystyröitäni kun maistoin tätä ruokaa: tätäkö ne KAIKKI hehkuttaa niin, että parmesaani ja pecorino loppuu kaupoista ja kaikki lehdetkin haluavat vuorollaan julkaista netissä leviävän reseptin...? Olo on kerrassaan huijattu. Ehkä vain odotin yhdeltä pastalta liikaa? No, joka tapauksessa on kekseliästä käyttää avokadoa pastakastikkeen tekemiseen, ja uudet vaihtoehdot tomaattikastikkeelle ovat aina tervetulleita.

Jos haluat itse kokeilla tätä kuuluisaa pastaa, Se Alkuperäinen Resepti löytyy täältä! Kerro sitten, mitä tykkäsit :)

6 kommenttia:

  1. Moi,
    olen nähnyt avokadopastan reseptin jokaisessa ruokablogissa :D
    Ajattelin että pitää olla tosi herkullinen pasta jos on niin suosittu! En vielä ehtinyt tekemään itse, joskus teen, se kuulostaa hieman eksoottiselta italialaselle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin luulin, mutta oma mielipiteeni sitten erosikin suuremman yleisön mielipiteestä. Mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla, niin sitten ainakin tietää mistä puhutaan :D

      Poista
  2. Sori mutta mun mielestä toi ei kuulosta mitenkään omgee pakko tehdä-reseptiltä. Tein jokun aikaa sitten sellasta avokado-jugurttipastaa mikä oli todellakin erilaista, mutta ei mielestäni mitenkään erittäin hyvää. Ja siis rakastan avokadoa. Tulin vain sillä kerralla todenneeksi sen, että vaikka avokado on yksi maailman herkullisimpien asioiden joukossa, niin pastaan sitä ei kannata sotkea. (Toki voin myöntää olevani väärässä jos näin on.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei munkaan mielestä kuulostanut, sen takia kokeileminen venyi. Kokeilin oikeastaan sen takia vain, kun kaikki olivat sitä kehuneet. Avokado + jogurtti kuulostaa eksoottiselta pastakastikkeelta :D

      Poista
  3. Itse tykkäsin kyllä tästä pastasta, mutta sitten löysin Safkaa-kirjassa olevan inkivääri-katkarapupastan reseptin toisesta blogista ja se vei ylivoimaisesti voiton. NAM :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkivääri-katkarapupastaa olisikin kiva kokeilla, kuulostaa herkulliselta :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...