Sivut

perjantai 30. marraskuuta 2012

Synttärikortti

Viime viikolla äidille lähettämäni synttärikortti on näköjään jäänyt julkaisematta, joten tässä se tulee.


Ajattelin myös osallistua ensimmäistä kertaa P*skarteluhaasteeseen tällä kortilla. Tällä viikolla teemana on bingo. Oma korttini noudattaa riviä 2 - 4 - 1: 2 paperia, 4 teippiä ja 1 kynä.


Söpön lintukuvan leikkasin Kotoliving-lehdestä, joka minunkin lopulta oli pakko ostaa. En ollut erityisen vakuuttunut lehdestä muuten (blogit ajavat saman asian), mutta se sopii hyvin askarteluprojekteihin hyödynnettäväksi karhean paperinsa ansiosta.


Teipit ovat tulleet jäädäkseen askarteluihini! Joulukortteihinkin olen niitä jo laittanut, mutta lisää pitäisi vielä tehdä. Tänä vuonna otin periaatteeksi, etten osta mitään uusia materiaaleja joulukortteja varten, koska askarteluvarastoni ovat pullollaan ja maailma täynnä roinaa. Inspiraationa toimii mummoni, joka askarteli eläkeläisyhdistyksensä varojen keräämiseksi yli 200 joulukorttia hyödyntämällä vanhoja lahjapapereita, joulukortteja ja mainoksia. Uskomaton määrä kortteja kierrättämällä - ja korteista tuli todella kauniita! Saan olla ylpeä mummostani :) Kaikki kortit myytiin saman tien, joten valitettavasti minulla ei ole todistusaineistoa mummon korteista.

2 kommenttia:

  1. Kiva kortti! Ja mummosi on ollut tosi ahkera, eläkeläiset ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maca! Oman kokemukseni mukaan kaikki eläkeläiset eivät kyllä ole ahkeria, mutta jotkut ovat sitten muittenkin puolesta :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...