Sivut

perjantai 30. marraskuuta 2012

Tällä viikolla minua ilahdutti...

...Swap-botin välityksellä saapunut teepaketti...
...vihdoin auennut orkidean kukka...
...ja Shakerissä nautitut (minun!) synttäridrinkit. Suosittelen tuota paikkaa, jos haluaa nauttia laadukkaita drinkkejä Helsingissä. Palvelu pelaa ja kaikki drinkit maksavat 8 euroa, ei tosiaankaan paha tuosta laadusta. Shaker sijaitsee Tennispalatsissa Fredrikinkadun puolella.Tosiaan, täytin eilen vuosia, minkä kunniaksi menimme poikaystävän kanssa ensin drinkeille ja sitten syömään. Kamera oli mukana, joten piakkoin taas tulossa ravintolapostausta!

Mikä sinua ilahdutti tänään tai tällä viikolla?

PS. Huomenna saa avata ensimmäisen joulukalenterin luukun :)

8 kommenttia:

 1. Namnam, pitäiskin joku ilta suunnata taas Shakeriin.. Minkäs drinksun joit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just sanoin E:lle että pitäis kyllä käydä useammin siellä yksillä, paljon järkevämpää kuin joku siiderin/lonkeron lipittely peruspubissa. Drinkin nimi oli Gucci, siinä oli kurkkua, sitruunaa, inkivääriä ja jotain... Tosi raikas! E otti Paranoidin, siinä oli mustikkaa ja jotain mutta maistui ihan värillisiltä turkinpippureilta, sekin oli tosi hyvä.

   Poista
 2. Myöhäiset syntymäpäiväonnittelut! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea jälkijunassa :)

  Itseä ilahdutti tällä viikolla täysin vapaa viikonloppu, hyvä sushi-illallinen Domossa ja Talvisirkus Kaapelitehtaalla.. ja se, että poikaystävä tuli kotiin työmatkalta. Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos annemi! :)

   Kuulostaa mukavilta ilahtumisen aiheilta!

   Poista
 4. Hei! Voitko kertoa lisää tuosta Swap-botista kokemuksia? Ja miten sinä saat orkidean kukkimaan? Minulla kaikki vaan kuolee aina :( Ihanaa joulun odottelua sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   En oikeastaan ole vielä kovin perehtynyt Swap-bottiin sillä olen osallistunut vasta muutamaan vaihtoon. Swap-botin sivuilla on paljon ohjeita, miten vaihtoihin osallistutaan - ensiksi se voi vaikuttaa vähän hankalalta, mutta kun hommaan pääsee sisälle se on aika yksinkertaista. Vaihtoja löytyy laidasta laitaan.

   Orkidean hoidosta on lisää juttua täällä: http://lookingforclementines.blogspot.fi/2011/12/se-kukkii-sittenkin.html
   Nyt olen käyttänyt orkidean uittamisveteen laitettavaa orkidealle tarkoitettua ravinnetta noin joka toinen viikko. Tärkeintä on mielestäni, että muistaa uittaa orkideaa säännöllisesti ja että se saa tarpeeksi auringon valoa! Toivottavasti vinkeistä on apua :)

   Mukavaa joulunodotusta sinulle myös :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...