Sivut

perjantai 23. marraskuuta 2012

Valoa kaamokseen

No niin, vihdoin olen saanut koottua viime viikonlopun juhlien kuvat kokoon. Pidin siis pienet juhlat osittain tulevien synttärieni takia, mutta pääosin siksi, että halusin piristystä omaan ja ystävieni syksyyn. Teemana oli "valoa kaamokseen", mikä käytännössä tarkoitti sitä, että vietimme iltaa pelkkien kynttilöiden (ja jouluvalojen) valossa. Myös vieraita oli pyydetty tuomaan valonlähteitä. Muutoin ohjelmassa oli syömistä, juomista ja lautapelejä, ja ilta onnistuikin mainiosti. Voin suositella konseptia talvisiin illanistujaisiin, sillä ilta tosiaankin piristi syksyn synkkyydessä. Tässä hieman kuvasaldoa kynttilöillä valaistusta kodistamme:

Askartelin Ikean laseista, washiteipeistä ja metallilangasta roikkuvat kynttiläkipot, jotka kiinnitin olohuoneen lamppuun.


Teeman mukaisesti laitoin mekon, joka sekin toi valoa pimeyteen ;)

Kiitos vielä kovasti juhliin osallistuneille :) Tästä se juhlakausi alkaa!

Onko teillä lukijoilla tulossa tänä viikonloppuna pikkujouluja tai muita juhlia? Itse jatkan juhlintaa huomenna ainejärjestön vuosijuhlissa, joihin saa laittaa ihan iltapuvun.

Kivaa viikonloppua, juhlilla tai ilman!

5 kommenttia:

 1. Kauniita tunnelmakuvia! Kynttilät toimivat näköjään jopa kuvien kautta:)

  Hauskaa juhlailtaa!!

  Terkuin äiti<3

  VastaaPoista
 2. Kiva idea ja nätin näköinen toteutus. Minäkin tykkään järjestää kavereille aina ennen joulua pikku juhlat (joissa ideana on lähinnä syödä), ja tästähän voisikin saada niihin kivan teeman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Meilläkin tuo syöminen on aina pääasia, mutta kynttilöillä saa kivasti tunnelmaa :D

   Poista
 3. Pääsi yksille synttäreille, kivaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...